Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Udhëheqja e Colleen Cotter u nderua nga Cleveland Magazine si pjesë e "The Cleveland 500"


Postuar më 27 mars 2024
12: 25 pm


Urime për Drejtoreshën Ekzekutive të Ndihmës Juridike Colleen M. Cotter, e cila së fundi u shfaq në Lista e Cleveland 500 e Cleveland Magazine!

Lista njeh liderët kryesorë të industrive të ndryshme nga i gjithë Ohio Verilindore, udhëheqja e të cilëve pasuron rajonin tonë.

Karriera juridike e Colleen i është kushtuar punës me interes publik dhe ajo ka qenë Drejtore Ekzekutive e Shoqërisë së Ndihmës Ligjore të Cleveland që nga viti 2005. Ajo është përgjegjëse për drejtimin e organizatës, duke përfshirë mbikëqyrjen e punës ligjore, partneritetet, zhvillimin e burimeve, zhvillimin e programeve të reja , dhe duke punuar me bordin e Legal Aid për të zhvilluar qëllime dhe strategji.

Klikoni këtu për të parë profilin e saj në Cleveland 500.

Colleen Cotter, Esq.

Dalje e shpejtë