Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Burimet për avokatët vullnetarë


Ndihma Juridike ofron mbështetje të madhe për të pro bono avokatët që marrin pjesë në Programin e Juristëve Vullnetarë.

Të jesh pjesë e Programit të Juristëve Vullnetarë të Ndihmës Juridike do të thotë se jeni anëtar i një komuniteti të fortë vullnetarësh të mbështetur. Nëse keni nevojë për ndihmë për një rast (këshilla apo edhe një bashkë-avokat) ju mund të kontaktoni Legal Aid në çdo kohë për ndihmë dhe mentorim.

Gatshme për të filluar?  Mësoni më tepër në këtë video dhe më pas kaloni më poshtë për të hyrë në faqen tonë Biblioteka e burimeve të avokatëve vullnetarë.

Ne kemi materiale për t'ju ndihmuar: Klikoni më poshtë për të hyrë në faqen tonë të Sharepoint të Ndihmës Juridike Biblioteka e burimeve të avokatëve vullnetarë. Këtu do të gjeni burime si kërkesa të mostrës, formularë të plotësueshëm dhe dokumente të tjera të cilat mund t'i shkarkoni dhe përdorni gjatë punës tuaj pro bono shërbim me klientët e Ndihmës Juridike.

Biblioteka e burimeve të avokatëve vullnetarë

Lëvizni më poshtë këtë faqe për përgjigjet e pyetjeve të bëra më shpesh rreth vullnetarizmit dhe disa nga pro bono histori suksesi të avokatit.

 

Dalje e shpejtë