Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Kontaktoni


Shoqëria e Ndihmës Ligjore e Cleveland-it i shërben qarqeve Ashtabula, Cuyahoga, Geauga, Lake dhe Lorain përmes zyrave të shumta dhe vendeve të kontaktit. Kam nevojë për ndihmë?  Aplikoni për ndihmë ligjore falas në internet tani, ose telefononi 888-817-3777 për të filluar një aplikim të marrjes me telefon.

Cleveland

1223 West Sixth Street
Cleveland, OH 44113

Biznes i Përgjithshëm: 216-861-5500

Toll Free888-817-3777

faks216-586-3220


Orari: 9:00 - 5:00 e hënë - e premte

Marrja në Persona: Aplikantët që kërkojnë ndihmë mund të vizitojnë zyrën e Cleveland gjatë ditëve të javës nga ora 9:00 e mëngjesit deri në 5:00 pasdite Aplikantëve të hyrjes u ofrohen disa opsione për të përfunduar një pranim për të siguruar akses në shërbime.

Zyrat e Ndihmës Juridike janë mbyllur festat federale.


Ky vend mund t'ju kërkojë të parkoni në një zonë që ka tarifa shtesë. Kliko këtu për të mësuar rreth opsioneve të parkimit.

Kërkoni një folës:

Anëtarët e stafit shpesh marrin pjesë në ngjarjet e komunitetit dhe janë të disponueshëm për të folur rreth çështjeve ligjore që prekin individët me individë me të ardhura të ulëta.

Për të kërkuar një folës, dërgoni email outreach@lasclev.org.

Kërkimet për media:

Avokatët e Legal Aid janë ekspertë në një sërë çështjesh të ligjit që ndikojnë në sigurinë, strehimin dhe sigurinë ekonomike.

Për të organizuar një intervistë me një ekspert të Ndihmës Juridike 216-861-5217.

Elyria

1530 West River Road North, Suite 301
Elyria, OH 44035

Biznes i Përgjithshëm: 440-324-1121

Pa pagesë: 888-817-3777

faks: 440-324-1179


Orari: Ditëve të javës vetëm me takim

Marrja në Persona: Aplikantët që kërkojnë ndihmë mund të vizitojnë zyrën e Elyria nga ora 9:00 - 5:00 të martën dhe të enjten.

Zyrat e Ndihmës Juridike janë mbyllur festat federale.

Jefferson

** aktualisht në rinovim! **
të mësuar më shumë: lasclev.org/ashtabulaupdate

Biznes i Përgjithshëm: 440-576-8120

Pa pagesë: 888-817-3777

faks: 440-576-3021


Orari: Ditëve të javës vetëm me takim

Marrja në Persona: Për shkak të rinovim zyre, ju lutemi telefononi së pari 440-210-4534

Zyrat e Ndihmës Juridike janë mbyllur festat federale.

Merrni ndihmën ligjore që ju nevojitet tani


Puna për Ndihmë Juridike


Misioni i Legal Aid është të sigurojë drejtësi, barazi dhe akses në mundësi për dhe me njerëzit që kanë të ardhura të ulëta përmes përfaqësimit ligjor pasionant dhe avokimit për ndryshime sistematike.

Shikoni Karrierat

Nuk e sheh atë që po kërkon?

Keni nevojë për ndihmë për të gjetur informacion specifik? Kontaktoni

Dalje e shpejtë