Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Këshilla ligjore


Ndihma Juridike u ofron njerëzve informacionin dhe burimet për të zgjidhur vetë çështjet dhe për të kërkuar ndihmë kur është e nevojshme. Ndihma Juridike gjithashtu punon me klientët dhe komunitetet e klientëve dhe në partneritet me grupe dhe organizata për të ngritur ndikimin e shërbimeve tona dhe për të siguruar qëndrueshmërinë e rezultateve tona.

Merrni këshilla të shkurtra duke filluar një aplikim për marrjen me Ndihmë Juridike.


A keni thjesht një pyetje të shpejtë - dhe nuk jeni të sigurt edhe nëse keni një problem ligjor?


Ne kemi në dispozicion linja informacioni për pyetjet e Strehimit dhe Drejtësisë Ekonomike.

Linja e informacionit të qiramarrësit    Linja Informative e Drejtësisë Ekonomike

Dalje e shpejtë