Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Merrni ndihmë


Ndihma Juridike siguron drejtësi dhe zgjidh problemet për njerëzit me të ardhura të ulëta dhe vulnerabël në Ohajo Verilindore.

Ndihma Juridike siguron drejtësi dhe zgjidh problemet për njerëzit që kanë të ardhura të ulëta në pesë qarqe në Ohajo verilindore (Ashtabula, Cuyahoga, Geauga, Lake dhe Lorain). Stafi dhe vullnetarët tanë u shërbejnë klientëve dhe bashkëpunojnë me partnerët për të rritur aksesin në sistemin e drejtësisë civile. Problemet ligjore civile përfshijnë ato që lidhen me shëndetin, strehimin, familjen, paratë dhe punën. Një person që përballet me këto probleme nuk do të ketë të drejtën për një avokat të caktuar nga gjykata në shumicën e rasteve. Ndihma Juridike punon për të mbushur këtë boshllëk dhe për të ndihmuar sa më shumë njerëz të jetë e mundur. Shërbimet e Ndihmës Juridike janë falas për klientët.

Nëse keni nevojë për ndihmë për një çështje, ose keni një pyetje ligjore, na kontaktoni.

Nuk e sheh atë që po kërkon?

Keni nevojë për ndihmë për të gjetur informacion specifik? Kontaktoni

Dalje e shpejtë