Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Mirë se vini në Legal Aid's qendër rekrutimi online!

E themeluar në vitin 1905, Shoqëria e Ndihmës Ligjore e Cleveland është shoqëria e pestë më e vjetër e ndihmës juridike në botë dhe ka një histori të shkëlqyer të ofrimit të shërbimeve ligjore me cilësi të lartë për njerëzit me të ardhura të ulëta. Ndihma Juridike i shërben pesë qarqeve në Ohajo verilindore - Ashtabula, Cuyahoga, Geauga, Lake dhe Lorain. Misioni ynë është të sigurojmë drejtësi, barazi dhe akses në mundësi për dhe me njerëzit që kanë të ardhura të ulëta përmes përfaqësimit ligjor pasionant dhe avokimit për ndryshime sistematike. Mësoni më shumë duke shqyrtuar pikat kryesore nga momenti ynë aktual Plan strategjik.

Kliko në butonin sipër për të parë të gjitha pozicionet e hapura. Ju duhet të aplikoni për pozicionet aktuale të hapura përmes këtij portaliPërveç nëse shënohet ndryshe, të gjitha pozicionet kanë një afat kohor dhe mbeten të postuara deri në plotësimin e tyre.  Për prioritet, aplikoni së shpejti!

Nuk e shihni përshtatjen e duhur përmes butonit të mësipërm, por jeni të interesuar të punoni në Legal Aid? Thjesht dërgoni CV-në tuaj në karriera (në) lasclev.org me një CV dhe shënim që thekson interesin tuaj.

 

Pozicionet e stafit:

Punët e jashtme dhe pozitat e bashkëpunëtorëve verorë:

 • Programi SUMMER ASSOCIATE 2024: Legal Aid po kërkon studentë të drejtësisë të përkushtuar, punëtor dhe me interes publik për të punuar në katër zyrat e Legal Aid në Ohio Verilindore për programin tonë të bashkëpunëtorit të verës 2024. Procesi i aplikimit do të hapet në fund të nëntorit/fillim të dhjetorit 2023, me aplikimet që do të mbarojnë në janar 2024. Mësoni rreth procesit të vitit të kaluar në këtë link.
 • EKSTERNET: Ndihma Juridike angazhon studentë paralegal dhe juridik në semestrat e vjeshtës dhe pranverës - klikoni këtu për të mësuar më shumë.

Pozicionet vullnetare / Pro Bono:

 • Mësoni rreth mundësive vullnetare me kohë të plotë, me kohë të pjesshme dhe të rastësishme nga klikuar këtu.

Mësoni më shumë rreth punës dhe jetesës në Ohio Verilindore

cleveland.com - faqe interneti me lajme, njoftime dhe informacione rreth zonës
Aleanca në qendër të Cleveland
Konventa e Madhe e Cleveland dhe Byroja e Vizitorëve
Ashtabula County
Qarku i Liqenit
Qarku Lorain
Qarku Geauga

Mësoni më shumë rreth ushtrimit të ligjit në Ohio Verilindore

Gjykata e Lartë e Ohajos - përfshin informacionin e pranimit të avokatit
Oda e Avokatëve të Qarkut Ashtabula
Shoqata Metropolitane e Avokatëve të Cleveland
Shoqata e Avokatëve të Qarkut Geauga
Shoqata e Avokatëve të Qarkut Lake
Shoqata e Avokatëve të Qarkut Lorain

Punon tek Legal Aid

Ndihma Juridike ofron një paketë përfitimesh të jashtëzakonshme duke përfshirë:

 • Sigurimi i kujdesit shëndetësor
 • Programi fleksibël i përfitimeve
 • Programi i Ndihmës së Punonjësve
 • Sigurimi bazë dhe plotësues i jetës
 • Sigurimi afatgjatë i invaliditetit
 • 403(b) Plani i Kursimeve të Pensionit me Kontribut të Punëdhënësit deri në 13%
 • Asistencë për planifikim financiar
 • Koha e paguar e paguar
 • Programet alternative të punës duke përfshirë orar fleksibël të punës, orë pune me kohë të pjesshme dhe telekomunikacion
 • Anëtarësime Profesionale
 • Mbështetje për Zhvillimin Profesional
 • Pjesëmarrja në një program asistence për ripagimin e kredisë

Ndihma Juridike është një punëdhënës me mundësi të barabarta. Ne vlerësojmë një fuqi punëtore të larmishme dhe përpiqemi të krijojmë një kulturë gjithëpërfshirëse. Ndihma Juridike inkurajon dhe shqyrton aplikimet nga të gjithë individët e kualifikuar pa marrë parasysh racën, ngjyrën, fenë, gjininë, orientimin seksual, identitetin ose shprehjen gjinore, moshën, origjinën kombëtare, statusin martesor, aftësinë e kufizuar, statusin e veteranit ose çdo karakteristikë tjetër të mbrojtur nga ligji në fuqi. .

Ndihma Juridike është e përkushtuar të sigurojë akomodime të arsyeshme për individët me aftësi të kufizuara për të siguruar pjesëmarrje të plotë në procesin e punësimit dhe për të kryer funksionet thelbësore të punës. Aplikantët që kërkojnë strehim të arsyeshëm për çdo pjesë të procesit të punësimit duhet të kontaktojnë careers@lasclev.org. Ndihma Juridike përcakton akomodimin e arsyeshëm për aplikantët rast pas rasti.

Shiko Punët në Ndihmë Juridike

Dalje e shpejtë