Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Së bashku Mund ta zgjerojmë drejtësinë


Na tregoni se si do të punoni së bashku me Legal Aid për të shtrirë drejtësinë.

Ndrysho më poshtë dhe përdor këtë formular për të treguar angazhimin tënd dhe mund të bësh një pagesë në ekranin tjetër. (Nëse nuk dëshironi të bëni një pagesë sot, ne jemi të lumtur t'ju faturojmë.)

Dëshironi të bëni thjesht një dhuratë një herë?  Kliko këtu për të bërë një dhuratë një herë përmes kartës së kreditit.

Bëni zotimin tuaj sot

"*"tregon fushat e kërkuara

Adresa e shtepise*
Këtë shumë vjetore e angazhoj për Ndihmën Juridike për tre vitet e ardhshme. E kuptoj që Ndihma Juridike do të më japë një përditësim mbi rezultatet e saj të rritjes së bashku me një deklaratë/faturë deri më 12/1 çdo vit. E kuptoj që pagesa duhet të bëhet deri më 12/31 në vit.
I fshehur
Unë dua që angazhimi im i dhuratës të fillojë
(Nëse zgjidhni 2021, mund të bëni pagesën fillestare pasi të dorëzoni këtë formular, në faqen tjetër të shfaqjes)
I fshehur
Ju lutem më përditësoni për rezultatet e Ndihmës Juridike dhe më faturoni në intervalet e mëposhtme:*
Pasi të përditësohet, premtoj të përmbush pagesën time vjetore deri më 12/31 çdo vit.
Njohja publike e dhuratave*

Këshilli ligjor civil është vërtetuar se nxit drejtësinë, fuqizon individët dhe eliminon shumë nga barrierat që bllokojnë familjet që jetojnë në varfëri nga stabiliteti financiar dhe angazhimi më i madh në komunitetet e tyre. Ndihma Juridike është thellësisht e lidhur me komunitetin dhe është krijuar programe inovative dhe nxitur partneritete të ndryshme.

Pengesa e vetme më e madhe që Ndihma Juridike të luajë një rol më të madh në zgjidhjet e komunitetit ndaj varfërisë sistematike është të kesh burime financiare për të arritur më shumë familje kur dhe ku kanë nevojë për këshillim ligjor civil. Mbështetja juaj zgjeron shtrirjen e Ndihmës Ligjore në Ohajo Verilindore dhe ndihmon më shumë familje që jetojnë në varfëri kur çështjet ligjore civile kërcënojnë shëndetin, strehimin, sigurinë, arsimin ose sigurinë ekonomike të tyre.

 

# Së bashkuMund të
#ZgjeroDrejtësinë

Dalje e shpejtë