Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Raportet Vjetore


Shikoni IRS 990 më të fundit të Ndihmës Juridike (nga viti 2021). klikuar këtu.
Raporti vjetor më aktual (2021):
Shikoni flipbook më poshtë ose klikoni këtu për PDF.

Ju lutemi të prisni derisa flipbook është duke u ngarkuar. Për më shumë informacione të lidhura, FAQs dhe çështjet ju lutemi referojuni Ndihmë për Shtojcën DearFlip WordPress Flipbook dokumentacionin.

Raportet vjetore të kaluara:
2020

Ju lutemi të prisni derisa flipbook është duke u ngarkuar. Për më shumë informacione të lidhura, FAQs dhe çështjet ju lutemi referojuni Ndihmë për Shtojcën DearFlip WordPress Flipbook dokumentacionin.

2019
Raporti Vjetor 2019
(Ose, klikoni këtu për një version të shkurtër vetëm nga financat dhe statistikat e vitit 2019)
Raporti Vjetor 2018
(Ose, klikoni këtu për një version të shkurtër vetëm nga financat dhe statistikat e vitit 2018)
Raporti Vjetor 2017
(Ose, klikoni këtu për një version të shkurtër vetëm nga financat dhe statistikat e vitit 2017)

Raporti Vjetor 2016
(Ose, klikoni këtu për një version të shkurtër vetëm nga financat dhe statistikat e vitit 2016)
Raporti Vjetor 2015
Raporti Vjetor 2015
(Ose, klikoni këtu për një version të shkurtër vetëm nga financat dhe statistikat e vitit 2015)
miniaturë e kopertinës për faqen e internetit
Raporti Vjetor 2014
(Ose, klikoni këtu për një version të shkurtër vetëm nga financat dhe statistikat e vitit 2014)
Dalje e shpejtë