Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Aplikoni për ndihmë juridike falas


Ndihma Juridike siguron drejtësi, barazi dhe akses në mundësi për dhe me njerëzit që kanë të ardhura të ulëta përmes përfaqësimit ligjor pasionant dhe avokimit për ndryshime sistematike.

Kam nevojë për ndihmë? Ndiqni hapat e mëposhtëm.

Ndihma Juridike Hapi 1

Mësoni më shumë për Si funksionon ndihma juridike.

Apliko OnlineApliko Online

Ju mund të aplikoni për ndihmë në mënyrë të sigurt në internet 24/7.

Aplikimi online merr rreth 10 minuta për të përfunduar. Është në dispozicion në anglisht dhe spanjisht.

Pasi të paraqisni aplikacionin në internet, do të mund të planifikoni një kohë për të marrë një kthim nga Legal Aid për të përfunduar procesin e pranimit. Nëse nuk caktoni një kohë, do të merrni një telefonatë nga Legal Aid brenda 2 ditëve të punës.

Apliko Tani

Merrni pjesë në një klinikë këshillimi të shkurtërMerrni pjesë në një klinikë këshillimi të shkurtër

Keni një pyetje të shpejtë dhe dëshironi të bisedoni personalisht me dikë? Ndihma Juridike pret klinika në qendra komunitare dhe biblioteka në të gjithë qarqet Ashtabula, Cuyahoga, Geauga, Lake dhe Lorain. Në këto klinika, stafi dhe vullnetarët janë në dispozicion për konsultime personale, në mënyrë që të mund të merrni këshilla dhe këshilla të shkurtra.

Aplikoni me telefonAplikoni me telefon

Telefononi dhe aplikoni për ndihmë gjatë ditëve të javës:
E hënë, e martë, e mërkurë dhe e premte
9: 00 jam - 4: 00 pm

E enjte:
9: 00 jam - 2: 00 pm


Nëse keni një kufizim komunikimi: kontaktoni Legal Aid përmes Shërbimit të Transmetimit të Ohajos. Telefono 711 nga çdo telefon në Ohio.

Numrat e telefonit sipas gjuhës:

Anglisht 216-687-1900
Anglisht (pa pagesë) 888-817-3777
Spanjisht 216-586-3190
Arab 216-586-3191
Mandarin 216-586-3192
francez 216-586-3193
vietnamisht 216-586-3194
rusisht 216-586-3195
swahili 216-586-3196
tjetër 888-817-3777

Aplikoni personalishtAplikoni personalisht

Aplikantët që kërkojnë ndihmë mund të vizitojnë Cleveland gjatë ditëve të javës në zyrë nga ora 9:00 deri në 5:00

Aplikantët që kërkojnë ndihmë mund të vizitojnë Elyria Jefferson zyrat të martën dhe të enjten nga ora 9:00-5:00

Të gjitha zyrat e Ndihmës Juridike janë mbyllur festat federale.

Aplikantëve të hyrjes u ofrohen disa opsione për të përfunduar një pranim për të siguruar akses në shërbime.

Cleveland:

1223 West Sixth Street
Cleveland, OH 44113

Biznes i Përgjithshëm: 216-861-5500

Toll Free888-817-3777

faks216-586-3220

Orari i biznesit: 9:00 - 5:00 e hënë - e premte


Ky vend mund t'ju kërkojë të parkoni në një zonë që ka tarifa shtesë. Kliko këtu për të mësuar rreth opsioneve të parkimit.

Elyria:

150 West River Road North, Suite 301
Elyria, OH 44035

Biznesi i përgjithshëm: 440-324-1121

Toll Free: 888-817-3777

Orari i biznesit: Ditëve të javës vetëm me takim

Jefferson:

121 East Walnut Street
Jefferson, OH 44047

Biznesi i përgjithshëm: 440-576-8120

Toll Free: 888-817-3777

Orari i biznesit: Ditëve të javës vetëm me takim

Nuk e sheh atë që po kërkon?

Keni nevojë për ndihmë për të gjetur informacion specifik? Kontaktoni

Dalje e shpejtë