Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Dhënia e planifikuar


Merrni një vendim sot për të krijuar një të nesërme më të mirë!

Krijoni një të nesërme më të mirë duke përfshirë Shoqërinë e Ndihmës Ligjore të Cleveland në planin tuaj të pasurive dhe bëhuni një anëtar i statutit të "Shoqëria 1905". Njoftoni Legal Aid qëllimet tuaja dhe shijoni përfitimet e anëtarësimit në "Shoqërinë 1905", duke përfshirë pritjet e njohjes dhe CLE-të falas.

Anëtarësimi në The 1905 Society nëpërmjet një dhurate të planifikuar për Legal Aid do të ndihmojë në ruajtjen e së ardhmes së Legal Aid dhe do të ndihmojë organizatën të vazhdojë misionin e saj për të siguruar drejtësi, barazi dhe akses në mundësi për dhe me njerëzit që kanë të ardhura të ulëta përmes përfaqësimit dhe avokimit të pasionuar ligjor për ndryshim sistemik. Dhurata juaj e planifikuar e çdo shume do të ketë një ndikim të qëndrueshëm për ata që kanë nevojë në Ohajo Verilindore dhe trashëgimia juaj do të çojë përpara punën tonë drejt aksesit të barabartë në drejtësi për të gjithë.

Shembuj dokumentesh për anëtarët e Shoqatës 1905:

Ky informacion nuk synohet si këshillë ligjore ose financiare. Ju duhet të konsultoheni me avokatin ose profesionistin financiar përpara se të bëni një dhuratë të planifikuar.

A jeni profesionist në komunitetin e planifikuar të dhënies?
Bashkohuni me Komitetin Këshillues të Planifikuar të Dhënies së Ndihmës Juridike!
Komiteti Këshillimor do të ndihmojë në edukimin e komunitetit rreth dhënies së planifikuar dhe ndihmës juridike.

Për t'u bashkuar me Shoqërinë 1905 ose për të aplikuar për Këshillin Këshillimor të Dhurimit të Planifikuar, ju lutemi kontaktoni:
Melanie A. Shakarian, Esq.
Drejtor i Zhvillimit dhe Komunikimit
216-861-5217
melanie.shakarian@lasclev.org

Dalje e shpejtë