Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Vullnetarë të tjerë


Ka mënyra të tjera për t'u bërë vullnetarë për Ndihmë Juridike!

Ne mirëpresim vullnetarë të tjerë në tre grupe në vit: Pranverë/Verë, Vjeshtë dhe Dimër. Për të siguruar një përvojë të mirë për vullnetarët, ne ofrojmë një orientim në fillim të çdo grupi. Për t'u bashkuar me Legal Aid si një vullnetar i brendshëm, ne shqyrtojmë CV-të e dorëzuara deri në këto afate për grupet e ndryshme:

  • 1 mars për pranverë/verë (zakonisht një datë fillimi në maj)
  • 1 korrik për një përvojë vjeshte (zakonisht një datë fillimi shtator)
  • 15 tetor për një përvojë dimërore (zakonisht një datë fillimi në janar)
Dalje e shpejtë