Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

dhuroj


Dëshironi të jepni TANI? Ju mund të bëni një dhuratë shpejt dhe me lehtësi... ju keni tre zgjedhje:

  • online - bëni një dhuratë përmes formë më poshtë!
  • Numri telefonit - Telefononi 216-861-5450 për të bërë një dhuratë ose peng përmes telefonit
  • postë - klikoni këtu për të marrë një formular dhuratë... dhe dërgoni një çek në: Shoqëria e Ndihmës Ligjore e Cleveland, 1223 West Sixth Street, Cleveland, OH 44113

Ndihma Juridike e merr seriozisht privatësinë e donatorëve. Dhuratat e bëra nëpërmjet kësaj faqeje janë të sigurta. Ne nuk blejmë, shesim, tregtojmë asnjë listë - ose komprometojmë informacionin e donatorëve në asnjë mënyrë. Kliko këtu për detajet e plota të politikës së privatësisë.

Për të varfrit, aksesi në shërbimet ligjore mund të nënkuptojë ndryshimin midis të pastrehëve dhe strehimit, varfërisë dhe sigurisë financiare, një jetë me frikë dhe siguri nga një dhunues në familje. Ndihma Juridike siguron strehim, siguri dhe siguri ekonomike përmes përfaqësimit të rasteve, këshillave dhe edukimit të komunitetit.  Ndihma Juridike financohet nga Korporata e Shërbimeve LigjoreFondacioni i Ndihmës Ligjore të Ohajos, Agjencitë Zone për Plakjen, grante shtetërore speciale dhe lokale, United Way, firma ligjore, fondacione private dhe korporative dhe donatorë individualë.

Bërja e një dhurate për Ndihmën Juridike është një investim në komunitetin tonë. Mësoni më shumë rreth ndikimit që mund të ketë dhurata juaj duke eksploruar këtë faqe interneti ose

Legal Aid Society of Cleveland është një organizatë 501(c)(3) dhe të gjitha donacionet janë të zbritshme nga taksat. Ndihma Juridike nuk mund të shpenzojë asnjë fond për asnjë aktivitet të ndaluar nga Ligji i Korporatës së Shërbimit Ligjor, 42 USC 2996 et. vijim. ose nga Ligji Publik 104-134, i cili kërkon që njoftimi për këto kufizime t'u jepet të gjithë financuesve të programeve të financuara nga Korporata e Shërbimeve Ligjore.

Dalje e shpejtë