Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Studentë të Drejtësisë, Paralegalë dhe të diplomuar në drejtësi


Vullnetarët studentë të drejtësisë, paralegalë, të diplomuar në drejtësi dhe studentë paralegalë sjellin mbështetje të vlefshme për vullnetarët avokatë dhe për Ndihmën Juridike në tërësi. Duke punuar në partneritet me shkollat ​​dhe universitetet lokale të drejtësisë, Programi i Juristëve Vullnetarë ofron përvojë të vlefshme për studentët e drejtësisë dhe paralegalëve, ndërsa është në shërbim të individëve me të ardhura të ulëta që kanë nevojë për ndihmë ligjore.

Mundësitë e brendshme vullnetare ekzistojnë për njerëzit në cilindo nga 5 qarqet që shërbehen nga Ndihma Ligjore: Ashtabula, Cuyahoga, Geauga, Lake dhe Lorain. Pozicionet e vullnetarëve të brendshëm zakonisht hapen në janar, maj dhe gusht dhe kërkojnë një minimum 12 orë në javë, angazhim 12-javor.

Kërkesat për vullnetarizëm me Ndihmën Juridike përfshijnë angazhimin për të ndihmuar personat me të ardhura të ulëta; aftësi të shkëlqyera komunikimi; aftësia për të punuar në mënyrë të pavarur dhe me ekip; dhe respekt për njerëzit e kulturave dhe komuniteteve të ndryshme. Kërkesat shtesë përfshijnë aftësi në MS Office 365; vemendje ne detaje; dhe aftësinë për të trajtuar detyra të shumta.

Studentë të drejtësisë të interesuar për pozicionet e Summer Associate, Kliko këtu për të vizituar faqen e karrierës së Ndihmës Juridike. Në mënyrë tipike, procesi i aplikimit shpallet për programin e asociuar veror në nëntor të çdo viti.

Dalje e shpejtë