Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Formulari i regjistrimit të vullnetarëve


Jeni student apo avokat i drejtësisë dhe dëshironi të dilni vullnetar menjëherë? Kliko këtu për një listë të klinikave të ardhshme të shkurtra për këshilla për të parë se ku nevojiten vullnetarë.

Nëse jeni të interesuar për vullnetarizëm në të ardhmen, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm dhe dikush nga Legal Aid do t'ju kontaktojë.

Dalje e shpejtë