Peryogi Bantuan Hukum? perlu Mimitian

Taros Kami


The Legal Aid Society of Cleveland ngalayanan Ashtabula, Cuyahoga, Geauga, Lake, sareng Lorain county ngaliwatan sababaraha kantor sareng situs teureuh. Peryogi bantosan?  Panawaran pikeun pitulung hukum gratis online ayeuna, atanapi nelepon 888-817-3777 pikeun ngamimitian aplikasi asupan ku telepon.

Cleveland

1223 Kulon Kagenep Street
Cleveland, OH 44113

Usaha Umum: 216-861-5500

tol Free888-817-3777

fax216-586-3220


Jam Bisnis: 9:00 - 5:00 Senén - Jumaah

In-Person Intake: Ngalamar anu milari bantosan tiasa nganjang ka kantor Cleveland dinten minggu ti 9:00 am - 5:00 pm Ngalamar walk-in ditawarkeun sababaraha pilihan pikeun ngalengkepan asupan pikeun mastikeun aksés ka jasa.

Kantor Bantuan Hukum ditutup dina libur féderal.


Lokasi ieu tiasa ngabutuhkeun anjeun parkir di tempat anu gaduh biaya tambahan. klik di dieu pikeun diajar ngeunaan pilihan parkir.

Nyuhunkeun Speaker:

Anggota staf sering ilubiung dina acara komunitas sareng sayogi nyarios ngeunaan masalah hukum anu mangaruhan individu sareng individu berpendapatan rendah.

Pikeun ménta speaker, surélék outreach@lasclev.org.

Pertanyaan Média:

Pengacara Bantuan Hukum mangrupikeun ahli dina seueur masalah hukum anu mangaruhan kasalametan, panyumputan sareng kaamanan ékonomi.

Pikeun ngatur wawancara sareng nelepon ahli Bantuan Hukum 216-861-5217.

Elyria

1530 West Walungan Jalan Kalér, Suite 301
Élyria, OH 44035

Usaha Umum: 440-324-1121

Bebas Pulsa: 888-817-3777

fax: 440-324-1179


Jam Bisnis: Weekdays ku janjian Ngan

In-Person Intake: Ngalamar néangan pitulung tiasa nganjang ka kantor Elyria ti 9:00 am - 5:00 pm on Tuesdays & Thursdays.

Kantor Bantuan Hukum ditutup dina libur féderal.

Jefferson

** ayeuna nuju direnovasi! **
diajar deui: lasclev.org/ashtabulaupdate

Usaha Umum: 440-576-8120

Bébas Tol: 888-817-3777

fax: 440-576-3021


Jam Bisnis: Weekdays ku janjian Ngan

In-Person Intake: alatan renovasi kantor, mangga nelepon heula 440-210-4534

Kantor Bantuan Hukum ditutup dina libur féderal.

Meunang Pitulung Hukum nu Anjeun Butuhkeun Ayeuna


Gawé pikeun Bantuan Hukum


Misi Bantuan Hukum nyaéta pikeun ngamankeun kaadilan, kaadilan, sareng aksés kana kasempetan pikeun sareng sareng jalma-jalma anu berpendapatan rendah ngaliwatan perwakilan hukum anu gairah sareng advokasi pikeun parobahan sistemik.

Témbongkeun Karir

Teu Ningali Naon Nu Anjeun Pilari?

Peryogi bantosan milarian inpormasi khusus? Taros Kami

Kaluar Gancang