Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Mbështetja e Zyrës së Studentëve Veror


Nëse jeni një maturant në shkollë të mesme, ose një student universitar në kolegj, ne ofrojmë një numër të kufizuar përvojash vullnetare brenda pranverës dhe verës.

Aplikimet mbyllen çdo vit më 1 mars. Aplikantët duhet të deklarojnë nëse kjo është për një kërkesë shkollore dhe sa orë u nevojiten për të bërë vullnetarë. Për të fituar përvojën më të mirë vullnetare brenda shtëpisë, ne fokusohemi te kandidatët që mund të vullnetarë të paktën dy ditë/javë për të paktën 8-12 javë. Thjesht klikoni në butonin e mësipërm për të aplikuar.

Kërkesat për vullnetarizëm me Ndihmën Juridike përfshijnë angazhimin për të ndihmuar personat me të ardhura të ulëta; aftësi të shkëlqyera komunikimi; aftësia për të punuar në mënyrë të pavarur dhe me ekip; dhe respekt për njerëzit e kulturave dhe komuniteteve të ndryshme. Kërkesat shtesë përfshijnë aftësi në MS Office 365; vëmendje ndaj detajeve dhe aftësi për të trajtuar detyra të shumta.

A nuk është puna vullnetare brenda shtëpisë e duhur për ju? Ne ofrojmë përvoja një herë dhe të rastësishme gjatë gjithë vitit në klinikat tona - ku studentët mund të ndihmojnë me marrjen.  Kliko këtu për të parë kalendarin dhe ku kemi nevojë për vullnetarë!

Dalje e shpejtë