Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Zhvillimi dhe Komunikimi


Jeni të interesuar për një përvojë të brendshme të zhvillimit dhe komunikimit? Klikoni lidhjen e mësipërme për të paraqitur një kërkesë. Ne shqyrtojmë aplikacionet tre herë në vit për grupet që fillojnë në vjeshtë, dimër, pranverë/verë.

Ndihma Juridike ka nevojë për ndihmë për të përhapur fjalën për punën e madhe që bëjmë në komunitet. Dhe, ne kemi nevojë për ndihmë për të mbledhur fonde që na ndihmojnë t'i shërbejmë komunitetit. Mundësitë vullnetare janë të disponueshme për ata që janë të interesuar në marrëdhëniet me publikun, mbledhjen e fondeve ose shkrimin e granteve.

Pozicionet e brendshme të vullnetarëve të Zhvillimit dhe Komunikimit zakonisht bazohen në zyrën tonë në Cleveland. Pozicionet e vullnetarëve në shtëpi kërkojnë një minimum 12 orë në javë, angazhim 12-javor. Në muajt e verës këto janë pozicione vullnetare me kohë të pjesshme ose të plotë.

Kërkesat për vullnetarizëm me Ndihmën Juridike përfshijnë angazhimin për të ndihmuar personat me të ardhura të ulëta; aftësi të shkëlqyera komunikimi; aftësia për të punuar në mënyrë të pavarur dhe me ekip; dhe respekt për njerëzit e kulturave dhe komuniteteve të ndryshme. Kërkesat shtesë përfshijnë aftësi në MS Office 365; vemendje ne detaje; dhe aftësinë për të trajtuar detyra të shumta.

Dalje e shpejtë