Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Attorneys


Ndihma Juridike përdor avokatë për një sërë projektesh me një sërë angazhimesh kohore.

Shoqëria e Ndihmës Juridike e Cleveland-it përdor avokatë për një numër projektesh me një sërë angazhimesh kohore. Avokatët që punojnë me Ndihmën Juridike mbulohen nga sigurimi ynë i keqpërdorimit dhe kanë të drejtë të aplikojnë për CLE për pro bono krediti. Ne ofrojmë një spektër mundësish për të akomoduar orare të ndryshme dhe nivele të ndryshme përfshirjeje. Klikoni në lidhjet e mëposhtme për të mësuar më shumë.

Avokatët në pension dhe të vonuar në karrierë mund të jenë pjesë e Ndihmës Juridike Programi ACT 2 dhe fitoni akses në ngjarje të veçanta, trajnime dhe mundësi, si dhe shërbime mbështetëse dhe administrative.

Nëse jeni duke kërkuar për një mundësi karriere me Ndihmën Juridike, Kliko këtu për të parë çdo njoftim pune në dispozicion.

Jeni një vullnetar i mundshëm apo aktual që keni një pyetje për stafin? Thjesht dërgoni email probono (@) lasclev.org!

Dalje e shpejtë