Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Partner në Drejtësi: Pako e mjeteve


Postuar më 7 maj 2024
9: 00 am


Faleminderit që jeni Partner në Drejtësi! Kjo paketë veglash ka burime për t'ju ndihmuar të promovoni Ndihmën Juridike me kolegët tuaj. Nëse keni pyetje specifike, kaloni në fund të faqes për informacionet e kontaktit të stafit.


Lotaria Vjetore 50/50

Ndihma Juridike ka kënaqësinë të njoftojë a lotari 50/50 për të festuar 119 vjetorin tonë. Hyni për mundësinë tuaj për të fituar deri në $7,080!

  • Blini bileta online në: lasclev.org/119raffle
  • Për këtë do të shiten vetëm 119 bileta ekskluzive lotari, duke ju dhënë një shans 1 në 119 për të fituar.
  • Çdo biletë lotarie kushton $ 119.
  • Fituesi - i zgjedhur rastësisht - do të marrë 50% të totalit të mbledhur nga shorti (7,080 dollarë nëse shiten të gjitha 119 biletat).
  • Vizatimi do të bëhet paraditen e së hënës, 8 korrik 2024.
  • Fituesi do të kontaktohet brenda 24 orëve nga shorti dhe duhet të plotësojë një W9 dhe ta kthejë atë në Legal Aid brenda një jave nga kontaktimi.
  • Stafi aktual dhe anëtarët e bordit të Ndihmës Juridike kanë të drejtë të hyjnë dhe të dhurojnë, por nuk kanë të drejtë të fitojnë.
  • Të gjitha të ardhurat përfitojnë Shoqëria e Ndihmës Ligjore të Cleveland.

21 gusht: Jam për drejtësi 

Mbështetni punën e shkëlqyer të Legal Aid ndërsa shijon akte muzikore me titull nga avokatë, gjyqtarë, fakulteti juridik dhe studentë vendas.

E mërkurë, gusht 21, 2024
5:00 - dyert hapen, fillon muzika DJ
një orar i ngjeshur i grupeve në dy skena për argëtim pa pushim!

Skena e Tavernës:
5:20 - Tortfeasors (* të reja për 2024! *)
6 - Rruga shtetërore
6 - KG Mojo
7 - Hayden Gilbert dhe The Ruckus
8 - Jashtë përdorimit

Skena e sallës së Ballit:
5 - CWRU's Razing the Bar
6 - Banda No Name 
7 - Luke Lindberg dhe juria e varur
7 - Gjashtë Ndonjëherë shtatë
8 - Besimi & Uiski

Emcees: Stephanie Haney (WKYC) & Delanté Spencer Thomas (President, Shoqata e Avokatëve Norman S. Minor)
DJ: DJ Brad Wolfe (Brad Wolfe Law, LLC)

Mësoni më shumë dhe merrni biletat në www.lasclev.org/2024Jam

Sponsor i Ndihmës Juridike

Sponsorizimi është një mënyrë fantastike për të mbështetur klientët e Ndihmës Juridike përmes shërbimeve falas duke fituar gjithashtu publicitet, bileta eventesh dhe më shumë. Bëhuni sponsor sot duke plotësuar këtë formë.  Pyetje? Kontaktoni Melanie Shakarian në 216-861-5217. Të gjithë sponsorët marrin:

  • Publiciteti i zgjeruar: Promovimi përpara, gjatë dhe përtej ngjarjeve, duke përfshirë ekspozimin në të gjitha platformat e mediave sociale të Ndihmës Juridike - për shembull në Facebook (6,500 ndjekës), Twitter/X (4,500), Instagram (2,000), LinkedIn (3,100) dhe Threads (300).
   E RI për vitin 2024! - Ekspozim shtesë në reklamat me pagesë të Ndihmës Juridike, faqen e internetit dhe Drejtësia poetike gazete.
  • Reklamat e programit dixhital dhe print: Programi i ndarë me 20,000+ individë gjatë promovimit të Takimit tonë Vjetor (Kliko këtu për të parë shembullin e librit 2023)
  • Pranimi në çdo ngjarje: Sponsorizimi përfshin 10 bileta për çdo ngjarje.
  • Përgjegjësia Sociale e Korporatës: Ndihma Juridike është ndryshimi midis të pastrehëve dhe shtëpisë; rrezik dhe siguri; varfëria dhe siguria.

Sponsorizimi i organizatës suaj ju lidh me punën e Legal Aid për të shtrirë drejtësinë.  Kliko këtu për të parë sponsorët e vitit të kaluar - patjetër që do të dëshironi t'i bashkoheni kësaj liste për vitin 2024!

Përditësimet e Raportit të Pjesëmarrjes!

Stafi i Ndihmës Juridike është i lumtur të sigurojë një raport të përditësuar të pjesëmarrjes gjatë gjithë vitit. Ky raport detajon listën e organizatës suaj, mbledhjen e fondeve dhe përditësimet e vullnetarëve, si dhe përqindjet totale të pjesëmarrjes. Kontaktoni Melanie Shakarian për një raport të përditësuar.

Ne Lajme

WKYC ndihmon Legal Aid të festojë vullnetarët

Kliko këtu për të parë historinë e plotë të WKYC!

Tregime me ndikim

Qasja në arsim përmes ndihmës juridike: Athinë (emrat janë ndryshuar për të mbrojtur privatësinë) ishte e shqetësuar për djalin e saj Anthony. Anthony është një student me nevoja të veçanta dhe Athena ndjeu sikur shkolla e djalit të saj nuk po i jepte atij mbështetjen që i duhej për të qenë i suksesshëm. Shkolla e vështirësoi komunikimin me Athinën pasi ajo shprehu shqetësimet e saj se si një mësues po e trajtonte Anthonin. Edhe pse shkolla ishte në dijeni se Anthony kishte aftësi të kufizuara, ata e pezulluan atë bazuar në sjelljen e tij të lidhur me aftësinë e kufizuar.

Athena nuk do të lejonte në asnjë mënyrë që të prishej arsimimi i djalit të saj. Ajo ishte aq e frustruar sa e diskutoi atë me ofruesin e saj të kujdesit shëndetësor në Spitalet Universitare. Për shkak të marrëdhënies së Spitaleve Universitare me Ndihmën Juridike përmes Partneritetit Mjeko-Ligjor, ajo u referua për ndihmë në Ndihmën Juridike. Avokati i saj i Ndihmës Ligjore sugjeroi që ata të kërkonin një takim me shkollën për të diskutuar modifikimin e planit të edukimit të individualizuar të Anthony (IEP). Për shkak të marrëdhënieve të dobëta mes Athenës dhe zyrtarëve të shkollës, avokati i saj kërkoi takimin e IEP dhe e përfaqësoi atë në takim.

Si rezultat i disa takimeve të IEP-së, Athena, avokatja e saj dhe zyrtarët e shkollës diskutuan disa strategji për t'i zbatuar brenda IEP-së së Anthony për ta ndihmuar atë të përmbushë qëllimet e tij arsimore dhe të sjelljes. Për të mos përmendur, takimet ndihmuan në përmirësimin e marrëdhënieve të Athinës me zyrtarët e shkollës. Falë Athenës për të qenë një prind i kujdesshëm dhe i vëmendshëm dhe avokatit të saj të Ndihmës Ligjore, Anthony po plotëson nevojat e tij të veçanta për ta ndihmuar atë të shkëlqejë në shkollë.  vizitë kjo lidhje për të ndarë këtë histori në mediat sociale dhe për të shtuar pse ju personalisht e mbështetni Ndihmën Juridike.


Stabiliteti i Strehimit përmes Ndihmës Juridike:
Andrea (emri është ndryshuar për të mbrojtur privatësinë) mbeti prapa në qiranë e saj. Ajo bëri gjithçka që mund të bënte për të arritur, por pa sukses. Përfundimisht ajo mori një njoftim tre-ditor për dëbim. Andrea nuk donte të lëvizte dhe kishte frikë se ajo dhe familja e saj do të mbeten të pastrehë. Pikërisht atëherë ajo thirri Legal Aid për ndihmë.

Avokati i Ndihmës Juridike të Andreas e këshilloi atë të aplikonte për ndihmë me qira. Kërkesa e saj u miratua dhe pronari i saj ra dakord të pranonte fondet për të paguar qiranë e kthyer. Pronari më pas e pushoi çështjen dhe e lejoi atë të qëndronte në shtëpi. Për t'u siguruar që dëbimi nuk do ta bënte të vështirë për Andreas gjetjen e strehimit në të ardhmen, avokati i saj e udhëzoi atë se si të vuloste të dhënat e dëbimit. Falë partneritetit të saj me një avokate të Ndihmës Juridike, Andrea nuk duhej të shqetësohej më për zhvendosjen e familjes së saj. vizitë kjo lidhje për të ndarë këtë histori në mediat sociale dhe për të shtuar pse ju personalisht e mbështetni Ndihmën Juridike.

BËNI NJË DHURATË SOT:

Mbështetni Ndihmën Juridike me një dhuratë dhe inkurajoni kolegët tuaj të bëjnë të njëjtën gjë - Dhuroni tani.

Ju lutemi ndiqni Ndihmën Juridike në rrjetet sociale dhe shpërndani postimet tona – Jemi aktivë FacebookTwitterLinkedIndhe Instagram!


Pyetje? Kontaktoni Melanie Shakarian: 216-861-5217 ose melanie.shakarian@lasclev.org.

Vizitoni shpesh këtu në:

 • Merrni mesazhe në kohë që mund të përdorni për komunikime të brendshme në firmën/organizatën tuaj. Thjesht kopjoni dhe ngjisni!
 • Mësoni rreth ngjarjeve dhe lajmeve tona më të fundit.
 • Lidhu me ne.

Ju jeni një avokat i çmuar për misionin tonë; ne e vlerësojmë avokimin tuaj të pasionuar për Ndihmën Juridike!

Dalje e shpejtë