Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Bordi dhe Ekipi Ekzekutiv


2024 Bordi i Drejtorëve
Komiteti Ekzekutiv

President
Quo Vadis I. Cobb, Esq.
Inxhinieri Jacobs

Nënkryetarët
Harlin Adelman, Esq.
Spitalet Universitare

Joe Rodgers, Esq.
Eaton Corporation

Gwen Graffenreed
Përfaqësuesi i Komunitetit

Sekretar / Arkëtar
Jason R. Bristol, Esq.
Cohen Rosenthal & Kramer LLP

2024 Bordi i Drejtorëve
Anëtarët

Harlin Adelman, Esq.
Spitalet Universitare

Jason R. Bristol, Esq.
Cohen Rosenthal & Kramer LLP

Quo Vadis I. Cobb, Esq.
Inxhinieri Jacobs

Carolyn Crenshaw
Përfaqësuesi i Komunitetit

Stephen M. Fazio, Esq.
Squire Patton Boggs
president emeritus

Nathan Genovese, Esq.
Përfaqësuesi i Komunitetit

Gwen Graffenreed
Përfaqësuesi i Komunitetit

Elizabeth Grove
Lubrizol

Erica Hughes
Përfaqësuesi i Komunitetit

Robin King
Përfaqësuesi i Komunitetit

Jonathan Leiken, Esq.
Pema e Dollarit, Inc.
president emeritus

Carole Rendon, Esq.
BakerHostetler

Joe Rodgers, Esq.
Eaton Corporation

Jan Roller, Esq.
Perez-Moris

Sonya Shakir
Përfaqësuesi i Komunitetit

Robin Turner
Përfaqësuesi i Komunitetit

Ted Tywang, Esq.
Grupi Sportiv Haslam (Cleveland Browns)

Daniel C. Urban, Esq.
Wickens Herzer Panza

Neil Vakharia, Esq.
McKinsey & Company

Douglas Wang
Në pension, North Trust Bank

Rhonda Wilson
Përfaqësuesi i Komunitetit

Stafi Ekzekutiv

Colleen M. Cotter, Esq.
Drejtor Ekzekutiv

Susan Chiancone
Drejtori i Financave

Tom Mlakar, Esq.
Zëvendësdrejtor për Avokaturë

Roz Quarto, Esq.
Drejtori i Iniciativave Strategjike

Melanie A. Shakarian, Esq.
Drejtor i Zhvillimit dhe Komunikimit

Jennifer Teeter
Asistent Ekzekutiv dhe Koordinator i Zhvillimit Organizativ

Dalje e shpejtë