Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Tregtari i Cleveland Plain - "Ndihma e Marshalizuar për Familjet në Edge"


Postuar më 24 shkurt 2005
3: 36 pm


Ndihma Juridike dhe Qendra Mjekësore MetroHealth bashkohen për të lehtësuar vështirësitë shëndetësore përmes Programit të Avokimit të Familjes. Programi ofron ndihmë më të shpejtë dhe më efikase për ata qytetarë me të ardhura të ulëta me sëmundje mjekësore që ndryshojnë dinamikën e familjes për mirë.

  Klikoni këtu për të lexuar pjesën 1 të këtij tregimi.  

Klikoni këtu për pjesën 2 të këtij tregimi.

Dalje e shpejtë