Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Njoftohen bashkëpunëtorët dhe vullnetarët e verës 2024


Postuar më 29 prill 2024
8: 00 am


Cleveland, OH - Shoqëria e Ndihmës Juridike e Cleveland rekrutoi kandidatët kryesorë për Programin e saj të Bashkëpunëtorëve dhe Vullnetarëve të Verës 2024.

Bashkëpunëtorët dhe vullnetarët e verës do të punojnë në terren në zyrat e Ndihmës Juridike dhe do të udhëhiqen nga avokatët e Ndihmës Juridike për çështjet e ligjit të varfërisë. Programi i strukturuar përfshin trajnime mbi të drejtën materiale, punën me interes publik dhe bazat e praktikës ligjore. Studentët mësojnë se si të intervistojnë klientët, të hartojnë deklarata gjyqësore, të hulumtojnë çështje ligjore përkatëse dhe të vëzhgojnë seancat dhe gjykimet. Studentë të tjerë fitojnë përvojë në shtrirjen e komunitetit, punën sociale, zhvillimin dhe marrëdhëniet me publikun.

Shkollat, studentët, vullnetarët dhe vendosjet përfshijnë:

Case Western Reserve University School of Law 

Brandon Delia
Bashkëpunëtor i verës
Grupi i Praktikës Familjare

Maya Kapur
Bashkëpunëtor i verës
Grupi i Praktikës së Drejtësisë Ekonomike 

Samanta gati
Bashkëpunëtor i verës
Grupi i Praktikës së Strehimit 

Universiteti i Miami

Ilana Miller
Vullnetar
Grupi i Praktikës së Strehimit 

Universiteti i Akronit

Diamanti Rodos
Vullnetar
Grupi i Praktikës së Shëndetit dhe Mundësive 

Shkolla e Drejtësisë e Universitetit të Akronit

Yelizaveta Mikhaylova
Bashkëpunëtor i verës
Grupi i Praktikës së Shëndetit dhe Mundësive 

Universiteti i Kalifornisë - Shkolla e Drejtësisë Berkeley

Mika Jordan
Bashkëpunëtor i verës
Grupi i Praktikave të Angazhimit në Komunitet 

Kolegji Juridik i Universitetit të Toledos

Stacey Alphonse
Bashkëpunëtor i verës
Grupi i Praktikave të Programit të Juristëve Vullnetarë dhe Praktik 

Universiteti i Wisconsin - Madison

Stella Goldberg
Vullnetar
Grupi i Praktikës së Strehimit 

Kolegji Wheaton

Sara Tamara Giraldo
Porter Cleveland Fellow
Grupi i Zhvillimit dhe Komunikimit

Yunique Veale
Porter Cleveland Fellow
Grupi i Zhvillimit dhe Komunikimit

Misioni i Shoqërisë së Ndihmës Juridike të Cleveland-it është të sigurojë drejtësi, barazi dhe akses në mundësi për dhe me njerëzit që kanë të ardhura të ulëta përmes përfaqësimit ligjor pasionant dhe avokimit për ndryshime sistematike. E themeluar në vitin 1905, Shoqëria e Ndihmës Ligjore e Cleveland-it është shoqëria e pestë më e vjetër e ndihmës juridike në botë dhe u shërben pesë qarqeve në Ohajo verilindore - Ashtabula, Cuyahoga, Geauga, Lake dhe Lorain. Mësoni më shumë duke shqyrtuar pikat kryesore nga aktuali i Ndihmës Juridike Plan strategjik.


Përditësuar më 29 Prill 2024

Dalje e shpejtë