Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Prezantimi dhe Klinika e të Drejtave të QiramarrësitBashkohuni me ne prill 17 or mund 23 për një prezantim "njihni të drejtat tuaja", i ndjekur nga koha për të biseduar me një avokat dhe marrja e ndihmës juridike.

Regjistrimi paraprak inkurajohet, por nuk kërkohet.  Regjistrohu më poshtë:

Emër(Kërkohet)
Në cilin event planifikoni të merrni pjesë?
Adresa

Për këtë ngjarje, Legal Aid është krenare që ka partneritetin e:

 

 

 

Dalje e shpejtë