Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Festoni 119 vjetorin e Ndihmës Juridike!


Postuar më 8 maj 2024
9: 00 am


Ndihma Juridike ka kënaqësinë të njoftojë a lotari 50/50 për të festuar 119 vjetorin tonë. Hyni për mundësinë tuaj 1 në 119 për të fituar deri në $7,080!

  • Për këtë do të shiten vetëm 119 bileta ekskluzive lotari, duke ju dhënë një shans 1 në 119 për të fituar.
  • Çdo biletë lotarie kushton $ 119.
  • Fituesi - i zgjedhur rastësisht - do të marrë 50% të totalit të mbledhur nga shorti (7,080 dollarë nëse shiten të gjitha 119 biletat).
  • Vizatimi do të bëhet paraditen e së hënës, 8 korrik 2024.
  • Fituesi do të kontaktohet brenda 24 orëve nga shorti dhe duhet të plotësojë një W9 dhe ta kthejë atë në Legal Aid brenda një jave nga kontaktimi.
  • Stafi aktual dhe anëtarët e bordit të Ndihmës Juridike kanë të drejtë të hyjnë dhe të dhurojnë, por nuk kanë të drejtë të fitojnë.
  • Të gjitha të ardhurat përfitojnë Shoqëria e Ndihmës Ligjore të Cleveland.

 

Dalje e shpejtë