Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Alumna e Ndihmës Juridike emërohet në Këshillin Bashkiak të Shaker Heights


Postuar më 20 maj 2024
10: 20 am


Legal Aid përgëzon studenten e Legal Aid Tenille N. Kaus për emërimin e saj në Këshillin Bashkiak të Shaker Heights.

Znj. Kaus ishte së fundmi Drejtoresha e Ndihmës Juridike e Diversitetit, Barazisë, Përfshirjes dhe Avancimit – duke ndihmuar në udhëheqjen e zbatimit të planit DEI të Ndihmës Juridike dhe duke mbikëqyrur rritjen e zhvillimit profesional për punonjësit. Znj. Kaus dha dorëheqjen nga pozicioni i saj për Ndihmën Juridike pas emërimit në Këshillin Bashkiak të Shaker Heights. 

Znj. Kaus u diplomua me shumë lavdi në Universitetin e Pitsburgut dhe fitoi titullin e saj JD cum Laude nga Shkolla e Drejtësisë e Universitetit të Akronit. Ajo u rrit në Cleveland's East Side dhe tani jeton në lagjen Shaker Heights Lomond me burrin dhe vajzën e saj. 

Dalje e shpejtë