Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Klinika e Këshillimit të Shkurtër


Maj 7

Mund 7, 2024
Me takim. Telefononi 440-352-8686.


Klinika pa pagesë e Lake County
462 Chardon Street, Painesville, OH 44077


Takohuni me një avokat për të diskutuar një çështje ligjore civile në lidhje me paratë, strehimin, familjen, punësimin ose çështje të tjera.

Telefononi 440-352-8686 për një takim. Emërimet inkurajohen fuqimisht; Slotet e hyrjes janë të disponueshme në një bazë të kufizuar.

Kjo klinikë falas për këshilla ligjore është një partneritet ndërmjet Klinika pa pagesë e Lake County dhe Ndihma Juridike dhe ka personel nga avokatë të Ndihmës Juridike.


Ndihma Juridike është e hapur 24/7 në internet - duke marrë aplikime për pranim në këtë link. Ose, mund të telefononi Legal Aid për ndihmë gjatë shumicës së orarit të punës në 888-817-3777.

Për një pyetje të shpejtë në lidhje me një çështje strehimi - telefononi tonë Linja e informacionit të qiramarrësit (216-861-5955 ose 440-210-4533). Për pyetje në lidhje me punësimin, kreditë studentore ose çështje të tjera ekonomike, telefononi tonë Linja Informative e Drejtësisë Ekonomike (216-861-5899 or 440-210-4532).

Dalje e shpejtë