Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Klinika e Këshillimit të Shkurtër


prill 27

Prill 27, 2024
Ora e marrjes 10:11 - XNUMX:XNUMX


Qendra e Burimeve Komunitare të Bankës Ushqimore
15500 South Waterloo Road Cleveland OH 44110

Nevojitet vullnetarë

Keni një pyetje ligjore? Ndihma Juridike ka përgjigje!

Vizitoni një klinikë të shkurtër këshillimi dhe referimi për të biseduar me një avokat për një problem që lidhet me paratë, strehimin, familjen, punësimin ose çështje të tjera. Ndaluni nga një Klinikë e Ndihmës Juridike falas: ngjarjet vijnë së pari, shërbimi i parë. (Vetëm pyetje për çështje juridike civile, jo probleme penale). Ju lutemi sillni me vete të gjitha dokumentet e rëndësishme.

Kjo ngjarje është e bashkë-sponsorizuar me Përfaqësuesi i Ohajos Terrence Upchurch. Falenderime të veçanta për avokatët vullnetarë nga Renner Otto Bordi i Drejtorëve të CMBA për personelin e kësaj Klinike Këshillimi të Shkurtër.

Ndërkohë, Ndihma Juridike është e hapur 24/7 online - duke marrë aplikime për pranim në këtë link. Ose, mund të telefononi Legal Aid për ndihmë gjatë shumicës së orarit të punës në 888-817-3777.

Për një pyetje të shpejtë në lidhje me një çështje strehimi - telefononi tonë Linja e informacionit të qiramarrësit (216-861-5955 ose 440-210-4533). Për pyetje në lidhje me punësimin, kreditë studentore ose çështje të tjera ekonomike, telefononi tonë Linja Informative e Drejtësisë Ekonomike (216-861-5899 or 440-210-4532).


** Për avokatët që dëshirojnë të bëhen vullnetarë - ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm. Studentëve të drejtësisë dhe paralegalëve u kërkohet të vijnë 15 minuta më herët, avokatëve vullnetarë u kërkohet të mbërrijnë në orën e fillimit të klinikës. Detajet do të jepen në një email konfirmimi nga Legal Aid.


Dalje e shpejtë