Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Klinika e Përbashkët e Këshillimit të Gjykatës së Kërkesave


prill 26

Prill 26, 2024
vetëm me takim


Qendra e Drejtësisë, salla e gjyqit 15-D
1200 Ontario Street, Cleveland OH 44113


Një klinikë këshillimi vetëm për takime që ofron ndihmë juridike civile për ata në nevojë. Ndihma e ofruar për çështje juridike civile që lidhen me shlyerjen, pezullimin e patentës së shoferit, arkëtimet, dëbimet/përjashtimet, mbështetjen e fëmijëve dhe kujdestarinë/vizitën e fëmijëve.

Kërkohet regjistrim. Kontaktoni Raleigh O'Brien në rsobrien@cuyahogacounty.us ose telefononi 216-443-8875 për një takim.

Ju lutemi sillni me vete të gjitha dokumentet përkatëse.

Kjo klinikë do të ketë personel pro bono avokatë vullnetarë të rekrutuar nga gjyqtari Joan Synenberg dhe gjyqtarë të tjerë të Gjykatës së Përbashkët të Kërkesave të Qarkut Cuyahoga, me mbështetjen e Shoqërisë së Ndihmës Juridike të Cleveland dhe Fondacionit Nord Family.

Dalje e shpejtë