Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Mbledhja e Bordit të Drejtorëve të Ndihmës Juridike


prill 25

Prill 25, 2024
4: 00 pm


Ndihma Juridike Bordi i Drejtoreve mblidhet çdo tremujor. Bordi i Drejtorëve është përgjegjës për përcaktimin e misionit të organizatës dhe për ofrimin e udhëheqjes së përgjithshme dhe drejtimit strategjik të organizatës. Sipas rregulloreve të Korporatës së Shërbimeve Ligjore, të gjitha mbledhjet e bordit janë publike.

Për më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni: Jennifer Teeter në jennifer.teeter@lasclev.org.

Dalje e shpejtë