Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Klinika e vulosjes së të dhënave të qarkut Lorain: Autobusi i drejtësisë në Ohio


prill 18

Prill 18, 2024
10:30 am-2: 00 pasdite


Kolegji i Komunitetit Lorain County, Qendra e Avokimit dhe Burimeve, Ndërtesa e Bass Library - LC 125
1005 North Abbe Road, Elyria, OH 44035


La Autobusi i drejtësisë në Ohajo është një zyrë celulare e ndihmës juridike dhe pikë e teknologjisë që lejon ndihmën juridike dhe pro bono avokatë për të udhëtuar dhe për të ofruar shërbime ligjore për Ohioans pa kosto për klientët.

Më 18 Prill 2024, Autobusi i Drejtësisë në Ohio po bashkëpunon me Kolegjin e Komunitetit të Lorain County dhe Shoqërinë e Ndihmës Ligjore të Cleveland për të ofruar këshilla ligjore falas për banorët me të ardhura të ulëta të Lorain County.

Klientët do të kenë mundësinë të flasin privatisht me një avokat për historinë e tyre kriminale dhe potencialin për të vulosur ose fshirë të dhënat e tyre.

Kërkohet regjistrimi paraprak deri më 16 prill. Telefononi 614-715-8576 për t'u regjistruar për një takim. Ju lutemi të sillni me vete në takimin tuaj çdo dokument ose dokument përkatës.

Klikoni këtu për një fletushka në lidhje me këtë ngjarje.

Dalje e shpejtë