Keni nevojë për ndihmë juridike? Filloni tani

Trajnimi i avokatëve: Qiramarrësi i qiradhënësit CLE - Përmbledhje e një praktikuesi


prill 17

Prill 17, 2024
9:00 am-12: 15 pasdite


virtuale nëpërmjet Zoom


Prezantuar nga Shoqata e Alumnive të Kolegjit të Drejtësisë CSU - Bashkohuni me këtë CLE për të mësuar nga ekspertë të industrisë mbi temat e:

  • Praktikat më të mira për pronarët e pronave – të drejtat dhe përgjegjësitë e qiradhënësit;
  • Përfaqësimi i Qiramarrësve – Çfarë duhet të dini;
  • Pamje nga stoli – Çfarë duhet të dinë praktikuesit; dhe
  • Prilli është Muaji i Strehimit të Drejtë – Përmbledhje dhe Çështjet në zhvillim.

Prezantuesit përfshijnë:

Lisa Gold-Scott | Ndihmës Drejtor i Ligjit/Asistent Prokurori/Avokat i Strehimit Departamenti i Ligjit/Zyra e Strehimit Fair City of Shaker Heights

Magjistrati Mark Wiseman | Gjykata Komunale e Cleveland

Arleesha Wilson, Esq. | Zyra ligjore e Arleesha Wilson

Elizabeth A. Zak, Esq. | Shoqëria e Ndihmës Ligjore e Cleveland

3.0 orë krediti CLE (në pritje) 

Kërkohet regjistrim paraprak. Kliko këtu për t'u regjistruar.


Mëso më shumë:

Dalje e shpejtë