Manaomia Fesoasoani Fesoasoani? amata

2024 Vaiaso mo le Puipuiga o Tagata Fa'atau


Lafoina Fepuari 16, 2024
10: am 00


Legal Aid o loʻo auai i lenei faʻasalalauga faʻapitoa mo le vaiaso atoa e faʻamalosia ai tagata faʻatau i le atunuʻu atoa e faʻaoga atoatoa a latou aia tatau ma faia faʻaiuga sili atu ona malamalama.

I le faaopoopo atu i le Legal Aid, o isi lala sooupu ma faʻalapotopotoga o loʻo ofoina atu fautuaga faʻatau ma fesoasoani o loʻo auai i faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu i le taimi Vaiaso mo le Puipuiga o Tagata Fa'atau, Mati 3 - Mati 9, 2024.

Mo lenei vaiaso fa'apitoa, ua mitamita le Legal Aid e faipa'aga ma le Cleveland Consumer Action Network (CCAN) e tu'uina atu fa'amatalaga saoloto ma punaoa i tagata lautele i Cleveland, Ohio. O le CCAN o se vaega o feterale, setete, ma faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu, faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga, ma fautua e taulaʻi i mataupu taua a tagata faʻatau ma tuʻuina atu mea aoga mo tagata faʻatau ma avanoa e aapa atu ai.

O lo'o fa'atulaga fa'atasiga e leai se totogi i le vaiaso atoa e tautuaina ai tagata lautele, e aofia ai ma lenei fa'amoemoe e fa'atautaia e le Legal Aid:

Falemai Fautuaga Faaletulafono - Aso Toona'i, Mati 9, 2024
Itula fa'aoga mai le 10:00 - 11:00 AM
Cleveland Public Library, Eastman Campus

Talia e le Legal Aid Society of Cleveland. O loia o le a avanoa i le tagata lava ia e faʻalogo i tagata faʻatau ma isi mataupu tau le va o tagata ma o le a tuʻuina atu fautuaga puʻupuʻu poʻo faʻasino i punaoa aoga. O tagata fa'atau o le a va'aia i luga o se fa'avae e sau muamua, tautua muamua. E le mafai e loia ona tuuina atu ni fautuaga i mataupu tau solitulafono.

E le gata i lea, o le a fa'asoa fo'i e le Legal Aid fa'amatalaga mo le puipuiga o tagata i le taimi o lenei fa'alavelave:

"Olaga ma le Tulafono" ile 95.9 FM, WOVU - Aso Tofi, Mati 21, 10:00 AM
I le Aso Tofi lona tolu o masina ta'itasi, e auai le Legal Aid O Tatou Leo i Aso Nei, le saini a le polokalame o mataupu a nuu i luga o le leitio a Burten, Bell, Carr Development, Inc., mo se talanoaga e uiga i se mataupu faaletulafono vevela. O le masina o Mati o le a taulaʻi i le puipuiga o tagata faʻatau ma aitalafu. Fa'alogo ile WOVU 95.9 FM i le Aso Tofi, Mati 21 i le 10:00 i le taeao mo le talanoaga.

Mo nisi fa'amatalaga 2024 National Consumer Protection Week mea tutupu ma punaoa, asiasi www.consumer.ftc.gov/features/national-consumer-protection-week.

Mulimuli i le FTC i luga o fa'asalalauga fa'aagafesootai mo fa'amatalaga vave, fa'asoa fa'atau i le vaiaso atoa.

Alu vave