Manaomia Fesoasoani Fesoasoani? amata

mai le The Lakewood Observer – Legal Aid’s Legal Aid’s 118th Annual Meeting – “Taofimau I Moemiti”


Lafoina Novema 21, 2023
10: am 00


saunia e Jim O'Bryan

O ananafi le 118th Fonotaga Faaletausaga a Cleveland's Legal Aid Society. O se mea na tupu ua avea ma mea e tatau ona alu i ai, mo le tele o mafuaaga. O le mea muamua lava, o le Legal Aid ma le nusipepa o le Observer ua faia se sootaga, faatasi ai ma i la'ua e fesoasoani i le aumaia o tala ma faamatalaga faaletulafono i tagata lautele. O se fa'alapotopotoga fo'i i le to'atele matou te lagolagoina i tausaga ta'itasi. O lenei tausaga e leai se eseesega.

O se fale na tumu i le Hilton i le taulaga, lea na vaaia ai le tele o sui o le Legal Aid, volenitia, faatonu ma isi ua maua a latou faailoga ma valaau atu mo galuega maoae latou te faia i o tatou nuu uma. O lo'o fa'ailoa mai e i la'ua mataupu mata'ina ma talanoa e uiga i nisi o mea o lo'o i luga o la latou ipu, ona o mana'oga fa'aletulafono e fesuia'i i lea tausaga ma lea tausaga.

Na manumalo i le Louis Stoke Paragon Award i lenei tausaga o Vanetta Jameson. o lē sa iai i le Legal Aid talu mai le 2004.

Na manumalo i le C. Lyonel Jones Lifetime Award o Penny Gooden na auai i le Legal Aid i le faaiuga o le 1970s!

Na maua le Fa'ailoga Ta'ita'i ia David Johnson.

O le Claude E. Clarke Award na maua e: Tammy Adams, David King, Emily Murphy, Krystle Rivera, ma Michael Russell.

O le tele o tagata Lakewoodites sa auai e aofia ai Kate Ingersoll o Healthy Lakewood, Tom Wagner, ma Tom Corrigan, Lakewood's Old Asst Law Director.

O se taimi matagofie na maua e tagata uma.

Afai o lo'o e su'eina se auala e fesoasoani ai i tagata, o le Legal Aid o se auala sili lea e fai ai. O se tasi o fa'afitauli tele o lo'o feagai ma le to'atele o le fesoasoani fa'aletulafono lelei pe a leai ni a latou tupe po'o feso'ota'iga. Legal Aid ose nofoaga muamua lelei mo tagata uma e iai fesili fa'aletulafono ma/po'o mana'omia se fesoasoani.

Ina ia foa'i alu i le: lasclev.org/2023match ma avatu. O foa'i uma mai lenei feso'ota'iga o le a fa'atusaina ma se tupe e $50,000 e aoina mo na'o lenei fa'amoemoe.

Faafetai atu i tagata uma i le Legal Aid, ua e faaleleia atili le lalolagi.


Punaoa: The Lakewood Observer - Fonotaga Faaletausaga lona 118 a le Legal Aid - "Taofimau i Moemiti" - O le Deck Observation

Alu vave