Manaomia Fesoasoani Fesoasoani? amata

mai Crain's Cleveland: Meaalofa i Cleveland Clinic mai Jones Day ua fausia ai se faigapa'aga fou faafoma'i-tulafono


Lafoina Novema 19, 2021
9: am 49


Ua maua e Cleveland Clinic le $8 miliona mai le Jones Day ma le Jones Day Foundation
Saunia e Lydia Coutré

Jones Day ma le Jones Day Foundation o loʻo foaʻi le aofaʻi o le $ 8 miliona i meaalofa i Cleveland Clinic e faʻavae ai ni fuafuaga fou se lua e faʻatatau i le lagolagoina o se faʻalapotopotoga maloloina, e tusa ai ma se tala fou.

O tupe o le a lagolagoina le faʻavaeina o se faiga faʻapaʻaga faʻaletulafono-fomaʻi ma Le Legal Aid Society of Cleveland, faʻapea foʻi ma se polokalame fou a tagata faigaluega soifua maloloina o le a faʻafesoʻotaʻi tagata o le lotoifale i falemaʻi ma auaunaga faʻapitoa.

Faatasi ai ma le poto masani i le faʻatautaia o faiga faʻalavelave o le tausiga, o tagata faigaluega soifua maloloina lautele latou te fautua e fai ma sui o tagata mamaʻi i le naunau e tuʻuina atu faʻamatalaga o le soifua maloloina i se auala sili ona aoga, talafeagai faʻaleaganuʻu, e tusa ai ma le faʻasalalauga, lea e faʻamaonia ai latou te faia matafaioi e aofia ai faʻatonu, faaliliu, faufautua ma lagolago.

"Pe a maua e tagata gasegase manaʻoga faʻafomaʻi taua - pe o le soifua maloloina o amioga, maʻi suka, toto maualuga poʻo maʻi fatu - e masani foi ona i ai ni manaʻoga faʻaagafesootai taua, e pei o le mauaina o meaʻai maloloina, felauaiga, lagolago tau tupe ma inisiua," o le tala lea a Dr. Nazleen Bharmal , o le ofisa lagolago a le Falemaʻi o le soifua maloloina o tagata, fai mai i se faʻamatalaga tuʻuina atu. "Ma a e maua uma na mea, e mafai ona faigata tele mo se tagata ona iloa poʻo fea e maua ai se fesoasoani."

O le Jones Day Foundation na tuʻuina atu se meaalofa e faʻalauiloa ai se polokalame mo tagata faigaluega soifua maloloina e lagolago ai le Falemaʻi o loʻo tausia tagata o loʻo nonofo lata ane i lona lotoa autu, ma le faʻamoemoe mo le polokalame e faʻalautele atu i pitonuʻu o loʻo siomia ai isi falemaʻi Cleveland Clinic, e tusa ai ma le faʻasalalauga. .

O Jones Day, e pei o le Falemai, e talitonu i le "mafai ona suia o le toe faafoi atu i nuu o loʻo tatou nonofo ai ma galulue ai," o le tala lea a Chris Kelly, o se paʻaga o Jones Day e faʻavae i ofisa o Cleveland ma Niu Ioka, i se faʻamatalaga tuʻuina atu. "O le polokalame a tagata faigaluega soifua maloloina lautele ua faʻamoemoe e faia se suiga faʻapitoa mo o tatou tuaoi o loʻo manaʻomia ma tatau ona maua avanoa mo le soifua maloloina."

O meaalofa fo'i o le a fa'avaeina ai se faiga fa'apa'aga fa'afoma'i-tulafono, ose fa'ata'ita'iga e tu'ufa'atasia le poto fa'aloia i totonu o fa'alapotopotoga tau soifua maloloina e fesoasoani ai i tagata e tu'uina atu fa'afitauli e taofia ai tagata mai le ausiaina o lo latou soifua maloloina sili. E ala i le faiga faapaaga ma le Legal Aid Society of Cleveland, o loia fesoasoani faaletulafono o le a galulue faatasi ma Cleveland Clinic clinicians, mataupu pule ma tagata faigaluega lautele e fesoasoani i tagata taitoatasi ma aiga e foia mataupu faaletulafono e aafia ai le soifua maloloina, e tusa ai ma le faʻasalalauga.

O suʻesuʻega ua maua ai o tagata mamaʻi o loʻo avanoa i auaunaga faʻaletulafono i totonu o le tausiga o le soifua maloloina e sili atu ona latou inuina vailaʻau e pei ona faʻatonuina, faʻaitiitia le atuatuvale ma sili atu le soifua maloloina o le mafaufau ma sili atu le avanoa i punaoa tau tupe, e tusa ai ma le faʻasalalauga.

"E i ai taimi e feiloaʻi ai fomaʻi ma tamaiti maʻi o loʻo i ai manaʻoga e pei o fuafuaga faʻaleaʻoaʻoga taʻitoʻatasi, le amanaʻiaina poʻo le faʻaleagaina pe latou te nonofo i se fale e faʻaalia ai le vali taʻitaʻia," o le tala lea a Bharmal. "O le tele o fomaʻi latou te le iloa pe faʻafefea ona faʻatautaia le faiga e suʻe ai fofo. O le i ai o se sui faaletulafono i le vaega tausi maʻi e malamalama i na mea taua o le a fesoasoani i le aʻoaʻoina o le auʻaunaga. tulaga fa'alesoifua maloloina."

I le amanaiaina o tupe teufaafaigaluega mai Jones Day ma le Jones Day Foundation, o Patrick McCartan ua maliu - o se taitai iloga o Jones Day ma sa avea muamua ma sui o le Cleveland Clinic's Board of Trustees - o le a faamanatu i le Patrick F. McCartan Centennial Gallery, o se avanoa fou. i le pito i luma o le lotoa autu a le Falemai. Jones Day ma le Jones Day Foundation na manaʻo e faʻaaloalo ia McCartan, na maliu i le tausaga talu ai. Sa fiafia o ia i le tausiga o nuu, ma o le faletusi fou e avea o se molimau i lona "agaga vaʻai ma le tautinoga i Cleveland Clinic, ona gasegase ma le nuu," o le tala lea a Lara Kalafatis, o le taʻitaʻifono o Cleveland Clinic's Philanthropy Institute, i le faʻasalalauga.

"O le a matua mitamita lava Pat i le vaʻai atu i nei polokalame fou o le soifua maloloina lautele o loʻo faʻasolosolo vave mai le vaʻai i le mea moni," o le tala lea a Steve Brogan, pule paʻaga a Jones Day, i se faʻamatalaga tuʻuina atu. "Na ia iloa o tauiviga o loʻo feagai ma soʻo se alalafaga e mafai ona faʻatoʻilaloina e ala i le galulue faʻatasi, agaalofa mai faʻalapotopotoga musuia ma tagata taʻitoʻatasi. O nei polokalame e atagia ai lana vaʻai ma lona agaalofa."

Fa'asinomaga Ta'aloga URL: https://www.crainscleveland.com/health-care/cleveland-clinic-receives-8-million-jones-day-andjones-day-foundation

-

Faitau le tala muamua ile Crain's Cleveland Business: Cleveland Clinic maua $8 miliona mai Jones Day ma Jones Day Foundation | Pisinisi Cleveland a Crain (crainscleveland.com)

Alu vave