Manaomia Fesoasoani Fesoasoani? amata

mai le Falema'i Cleveland: Meaalofa e fa'atuina ai se Fa'apa'aga Fa'afoma'i Fa'aletulafono ma Fesoasoani Fa'atulafono


Lafoina Novema 19, 2021
10: am 01


Ua Maua e Cleveland Clinic le $8 Miliona Meaalofa mai ia Jones Day ma le Jones Day Foundation e Lagolagoina Faiga Fou a Nuu; Ole foa'i ole a fa'atupe ai polokalame mo tagata faigaluega soifua maloloina ma faiga fa'apa'aga ma le Legal Aid Society of Cleveland 

Ala o faasalalauga Contact
Angela Samita 216.318.6632
Tora Vinci 216.339.4277

O le a maua e Cleveland Clinic ni meaalofa e $8 miliona mai le Jones Day ma le Jones Day Foundation e fesoasoani ai i le lagolagoina atili o le soifua maloloina o tagata. O nei meaalofa o le a faʻavaeina ai ni fuafuaga fou se lua - o se polokalame mo tagata faigaluega soifua maloloina e faʻafesoʻotaʻi tagata o loʻo nonofo i le lotoifale ma auaunaga faʻavae i totonu o alalafaga ma se faiga faʻapaʻaga faʻaletulafono ma le Legal Aid Society of Cleveland.

O tagata faigaluega fa'alesoifua maloloina fa'apitonu'u ua fa'amaonia, tagata fa'atuatuaina o nu'u fa'apitonu'u o lo'o fa'apitoa i le fa'atautaia o faiga fa'apitoa o le tausiga, o lo'o avea ma so'otaga i le va o falema'i ma auaunaga fa'alenu'u ma tagata e sili ona mana'omia. O tagata faigaluega o le soifua maloloina i nuu ma afioaga latou te fautua e fai ma sui o tagata mama'i vaivai, ma lelei le tuuina atu o fe'au autu o le soifua maloloina i se auala talafeagai faaleaganuu. Latou te faia ni matafaioi taua i le avea ai ma tagata faʻatautaia, faaliliu, faufautua ma lagolago, faʻatagaina faiga faʻalesoifua maloloina e tuʻuina atu le tausiga e fetaui ma manaʻoga o nuʻu latou te tautuaina.

O le sini a Cleveland Clinic o le fatuina lea o le soifua maloloina lautele i aso nei ma mo tupulaga o le lumanaʻi e ala i gaioiga ma polokalame e faʻamalolo ai, faʻafaigaluegaina ma teu faʻafaigaluega mo le lumanaʻi. O le soifua maloloina o tagata taʻitoʻatasi e aʻafia ai le lautele lautele.

"Pe a maua e tagata gasegase manaʻoga faʻafomaʻi taua - pe o le soifua maloloina o le amio, maʻisuka, toto maualuga poʻo le maʻi fatu - e masani foi ona i ai ni manaʻoga faʻaagafesootai taua, e pei o le mauaina o meaʻai maloloina, felauaiga, lagolago tau tupe ma inisiua," o le tala lea a Nazleen Bharmal, MD , PhD, Lagolago Pule o le Soifua Maloloina o Tagata i Cleveland Clinic. "Ma a e maua uma na mea, e mafai ona faigata tele mo se tagata ona iloa poʻo fea e maua ai se fesoasoani."

Ua tu'uina atu e le Jones Day Foundation se meaalofa e fa'alauiloa ai se polokalame mo tagata faigaluega fa'alesoifua maloloina fa'alaua'itele e mafai ai e Cleveland Clinic ona tausia tagata o lo'o nonofo lata ane i lona lotoa autu. O le faʻamoemoe o le a faʻalauteleina le polokalame i pitonuʻu o loʻo siomia ai isi falemaʻi Cleveland Clinic.

"Cleveland Clinic o se taʻitaʻi faʻalesoifua maloloina i le lalolagi atoa o loʻo taumafai e tuʻuina atu avanoa mo ni olaga sili atu, soifua maloloina mo tagata o nuʻu o loʻo tautuaina," o le tala lea a Chris Kelly, o se paaga o Jones Day e faʻavae i ofisa o Cleveland ma Niu Ioka. “E pei o Cleveland Clinic, o Jones Day ua leva ona iai le talitonuga i le suiga o le gafatia o le toe faafoi atu i nuu o loo tatou nonofo ai ma galulue ai. O le polokalame a tagata faigaluega soifua maloloina o loʻo faʻamoemoe e faia se suiga faʻapitoa mo o tatou tuaoi o loʻo manaʻomia ma tatau ona maua avanoa mo le soifua maloloina."

O le meaalofa fo'i o le a fesoasoani i tagata ta'ito'atasi ma aiga e fo'ia fa'afitauli fa'aletulafono e a'afia ai le soifua maloloina e ala i le mauaina o auaunaga fa'aloia i totonu o se nofoaga tau soifua maloloina. I lenei faiga faapaaga fou, o loia fesoasoani faaletulafono o le a galulue faatasi ma Cleveland Clinic clinicians, mataupu pule ma tagata faigaluega lautele. Fa'apa'aga fa'afoma'i-tulafono fa'atasi le tomai o loia fesoasoani fa'aletulafono i totonu o fa'alapotopotoga tau soifua maloloina e fesoasoani ai i tausi ma'i e fo'ia pa puipui e taofia ai tagata mai le ausiaina o lo latou soifua maloloina sili.

Ole faigapa'aga fa'atulafono-foma'i fou ose fa'ata'ita'iga fa'avae fa'amaoniga o le tausiga e sili atu ona mafai ai e le au tausi ma'i ona fesoasoani ia latou gasegase ia ausia ni olaga maloloina. Ua fa'aalia i su'esu'ega e fa'apea, pe a maua e tagata gasegase i auaunaga fa'aloia i totonu o se nofoaga mo le soifua maloloina, o le a sili atu ona latou inuina a latou vaila'au e pei ona fa'atonuina, fa'aitiitia le atuatuvale ma sili atu le soifua maloloina o le mafaufau, ma sili atu le avanoa i punaoa tau tupe.

"E i ai taimi e feiloai ai fomaʻi ma tamaiti maʻi o loʻo i ai manaʻoga e pei o fuafuaga faʻaleaʻoaʻoga taʻitoʻatasi, le amanaʻiaina poʻo le faʻaleagaina, pe latou te nonofo i se fale e faʻaalia ai le vali taʻitaʻia," o le tala lea a Dr. Bharmal. “O le tele o fomaʻi e le iloa pe faʻafefea ona faʻatautaia le faiga e suʻe ai fofo. O le iai o se sui fa'aletulafono i le 'au tausi ma'i e malamalama i na tulaga o le a fesoasoani i le a'oa'oina o 'au'aunaga. E sili atu nai lo na o le ofoina atu o fautuaga faaletulafono; o se mafutaga faifaipea e faʻaitiitia ai faʻafitauli tau soifua maloloina."

Fa'amamaluina se talatuu o le tausiga o nu'u

Jones Day ma le Jones Day Foundation o loʻo faʻaaloalogia foi ia Patrick McCartan, o se taʻitaʻi iloga o Jones Day ma sa avea muamua ma sui o le Cleveland Clinic's Board of Trustees o loʻo naunau e tausia tagata lautele.

"O le a matua mitamita lava Pat i le vaʻaia o nei polokalame fou o le soifua maloloina lautele o loʻo faʻasolosolo vave mai le vaʻai i le mea moni," o le tala lea a Steve Brogan, Pule Faʻatasi o Jones Day. “Na ia iloa o tauiviga o loo feagai ma soo se nuu e mafai ona faatoilaloina e ala i le galulue faatasi, ma le agaalofa mai faalapotopotoga musuia ma tagata taitoatasi. O nei polokalame e atagia mai ai lana silasila mamao ma lona agaalofa.”

I le amanaiaina o tupe teufaafaigaluega mai Jones Day ma le Jones Day Foundation, faapea foi ma le naunautaiga o le kamupani e faamamalu le taitaiga a Mr. McCartan, o le a faamanatu ai o ia i le Patrick F. McCartan Centennial Gallery. O lenei avanoa fou o se nofoaga tutotonu i le pito i luma o le lotoa autu a Cleveland Clinic o le a maua ai se avanoa e toafilemu ma mafaufau ai i le faitau afe o gasegase ma tagata o le aiga e asiasi i le falemai i aso taitasi.

“O le Patrick F. McCartan Centennial Gallery e avea o se molimau i le agaga vaai mamao o Pat ma le tautinoga i Cleveland Clinic, ona gasegase ma le nuu,” o le tala lea a Lara Kalafatis, Taitaifono o Cleveland Clinic's Philanthropy Institute. "O lana taʻitaʻiga agaalofa o le a ola pea e ala i le aʻafiaga o nei polokalame fou o le soifua maloloina lautele na amataina i le lagolago a Jones Day ma le Jones Day Foundation."

-

Faitau tala muamua ile Cleveland Clinic: Ua Maua e Cleveland Clinic le $8 Miliona Meaalofa mai ia Jones Day ma le Jones Day Foundation e lagolago ai polokalame fou a Nuu – Cleveland Clinic Newsroom

Alu vave