Manaomia Fesoasoani Fesoasoani? amata

#MyLegalAidStory: Mike Ungar


Fa'asalalau Oketopa 25, 2023
8: am 00


Legal Aid volenitia e galulue faatasi ma le aufaigaluega Legal Aid e faalautele atu le fesoasoani a le Legal Aid i Northeast Ohio. A'oa'o iinei le #MyLegalAidStory a Mike Ungar, ose ua leva ona ofo mai le Legal Aid.


mo Mike Ungar, o se Paaga ma Ulmer & Berne ma o se sui o le Komiti Faatino o Faatonu o Fesoasoani Faaletulafono, o se "leai se fai'ai" ina ua ia faia le faaiuga e ofo atu i le Legal Aid.

“Ou te manatu tatou te nofo aitalafu i le loia ma le sosaiete ina ia mautinoa e maua e tagata uma le avanoa i le faamasinoga,” o lana tala lea.

Na fa'alogo muamua Mike i le Legal Aid i se polokalame fa'afoma'i a'o a'oga i le Boston University School of Law. “Na lapataia au afai e te aafia i fesoasoani faaletulafono, o le a oo i lou toto ma o le a tumau pea ia te oe e faavavau i soo se mea e te alu i ai. Na aliali mai e moni,” o lana tala lea. O le mea na amata mai i le volenitia na liua ma avea ma ta'ita'i ina ua avea Mike ma Peresetene o le Komiti Fa'afoe o Fesoasoani Faaletulafono i le 2020.

“O mea uma e uiga i le misiona a Legal Aid e manaia ia te au,” o le tala lea a Mike. “Ou te ola ma oti i le muagagana: ‘Aua o e ua foaiina atu i ai mea e tele, e manaomia foi mea e tele.’”

O lea ua avea nei ma sui o le Komiti Fa'atonu a le Legal Aid, o lo'o fa'aauau pea ona fai galuega volenitia a Mike i le Legal Aid.

"Ou te fiafia e feiloai i tagata faʻatau ma fesoasoani ia latou faʻafitauli," o lana tala lea. “E masani lava ona ou maofa i le tulaga o le talisapaia o loo latou faaalia, ma ou te faamaulalo foʻi i ai, ona e faapena foʻi ona ou talisapaia le avanoa e auauna atu ai iā i latou.”

E fa'amalosia e Mika so'o se tasi e fiafia e ofo mai e taofi le talanoa i ai ae na'o le faia.

“O le a manuia tagata fa'atau mai lena fa'ai'uga...ma o le a fa'apea fo'i oe. O le ae atiaʻe o se loia ma o le a e mauaina le poto masani e matua tauia."


Le Legal Aid e fa'afeiloa'i le galuega fita a tatou fuafuaina Bono volenitia. Ina ia auai, asiasi i la matou 'upega tafaʻilagi, poʻo le imeli probono@lasclev.org.

Ma, fesoasoani mai ia matou faamamaluina le 2023 ABA's National Celebration of Pro Bono e ala i le auai i faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu i lenei masina i Northeast Ohio. A'oa'o atili ile so'oga lea: lasclev.org/2023ProBonoWeek

Alu vave