Manaomia Fesoasoani Fesoasoani? amata

Fa'amanatuina le Auaunaga Pro Bono


Fa'asalalau ia Aperila 22, 2024
12: pm 00


I le Vaiaso Volunteer a le Atunu'u, matou te fa'amanatuina le auaunaga fa'apitoa a fuafuaina Bono volenitia e ofoina atu o latou taimi, taleni, & punaoa e fesoasoani i le Legal Aid e faalautele le amiotonu.

E iai se sao taua a volenitia i le fesoasoani i le Legal Aid e tapunia le va o faamasinoga tonu. I tausaga ta'itasi, e o'o atu i le 20% o mataupu a le Legal Aid e fa'atautaia e fuafuaina Bono loia.

O se tasi o faʻataʻitaʻiga o le tala ia Victor (suia le igoa o le tagata o tausia mo le le faalauaiteleina). Victor sa i ai i se tulaga faigata ina ua oo i se faalavelave tau taavale. Sa leai sana inisiua, ae o le faalavelave e le o sona sese. Sa ia manatu o le a ia aloese mai le totogiina o le faaleagaina o le isi taavale - seia oo ina filifili le isi avetaavale e molia o ia.  

E le'i fiafia Victor i le manatu o le taumafai e finau na'o ia i lenei tagi, ae na te le'i gafatia se loia. Na ia valaau i le Legal Aid ma le faamoemoe o le a mafai e se tasi ona fesoasoani ia te ia ina ia maua le faamasinoga tonu ma aloese mai le totogiina o se faalavelave e le o ia.

O tausaga ta'itasi, e maua mai ai e le Legal Aid le tele o talosaga mo se fesoasoani nai lo le mea e mafai ona matou taulimaina, ae matou te naunau e fa'amautinoa le tele o tagata e mafai ona maua le fesoasoani fa'aletulafono latou te mana'omia. O le mafuaaga lena e faʻaaogaina ai e le Legal Aid la matou aufaigaluega i se lisi o le silia ma le 3,000 loia volenitia o loʻo tuʻuina atu. fuafuaina Bono auaunaga.

Na ioe se loia ofo fua e ave le mataupu a Victor. Na feiloai Victor ma lana loia ma le loia tetee e soalaupule se faaiuga. Na vave ona iloa e le loia tetee e le o i ai se latou mataupu malosi e molia ai Victor, ma ua solofua ai loa le mataupu. Faʻafetai i le fesoʻotaʻiga malosi a le Legal Aid o volenitia, na maua ai e Victor le avanoa tutusa i le faamasinoga tonu.


Auai ma i matou e fa'alauiloa le fa'amasinoga fa'aletulafono i totonu o lo matou nu'u:

Alu vave