Manaomia Fesoasoani Fesoasoani? amata

mai Falema'i a le Iunivesite: O le Tapuaiga a Tamamatua



O lenei tala na faʻaalia i le University Hospital's 2019 Impact Report

O se tagata faatuatua tele, na tuu atu e Melvin McQueen lona faatuatuaga i se malosiaga maualuga atu, ina ua maliu faafuasei lona afafine ia Ianuari 2019 ma avea ai o ia ma tausi mo lona atalii e tolu tausaga, o Dane. 

"Na tu le olaga ina ua ou leiloa Brittany, ae sa tatau ona ou alu mo le atalii o loʻu atalii," o le tala lea a Melvin, o se tasi sa avea muamua ma leoleo sa galue i le puipuiga i le Playhouse Square. "O se tauiviga ma se fiafiaga, ae na o le pau lava le manaoga o loʻu loto ia i ai iina mo Dane i le umi ou te mafaia."

I le taimi o se tasi o asiasiga a Dane i le UH Rainbow Center for Women & Children ia Fepuari, na faʻafeiloaʻi ai e se tagata faigaluega lautele Melvin ia Danielle Gadomski Littleton, Esq. O se loia mo le Legal Aid Society of Cleveland, Danielle ua tuuto atoa i le galulue faatasi ma le UH ma tausia itula ofisa i le nofoaga tutotonu i aso e lua o le vaiaso.

Faatasi ai ma le fesoasoani a Danielle, na maua ai e Melvin le puipuiga faaletulafono o Dane ia Iulai. “Semanu ou te le mafaia le faagasologa e aunoa ma Danielle, ma semanu ou te le mauaina o ia ma Legal Aid e aunoa ma le UH Rainbow Center,” o lana faaaliga lea. "Ou te matua faafetai lava i tagata uma o i ai mo le fesoasoani ia i matou i le mea ua matou i ai, o lo latou agalelei ua ootia ai o matou loto."

O le manulauti o Melvin i le taimi nei o le fausia lea o se fesoasoani a le atalii o lona atalii, lea e aofia ai le vaai i se faufautua i le UH. “E la’ititi tele o ia e malamalama i le mea o lo’o tupu ma e tiga lava ona e fai mai lava e alu i le fale,” o le fa’aaliga lea a Melvin.

Kiliki iinei e faitau ai le tala atoa ile University Hospital's 2019 Impact Report

Alu vave