Manaomia Fesoasoani Fesoasoani? amata

mai le The Morning Journal: KeyBank Foundation o loʻo faʻatupeina le sili atu i le $ 6M i le 12 Northeast Ohio nonprofits


Lafoina Ianuari 2, 2024
7: am 43


By 

KeyBank ma le KeyBank Foundation faʻasalalau na lagolagoina le 12 nonprofits i le 2023, e aofia ai le Sosaiete Fesoasoani Faaletulafono a Cleveland, lea e i ai se ofisa i le Itumalo o Lorain, faatasi ai ma tupe faameaalofa e sili atu i le $6 miliona e faalautele ai a latou misiona o le faaleleia o Northeast Ohio, e tusa ai ma se tala fou.

O tupe faʻameaalofa o le a lagolagoina le atinaʻeina o tagata faigaluega, aʻoaʻoga, ma le eseesega, tutusa ma le faʻaofiina o fuafuaga, o le tala lea a le faʻasalalauga.

"O nisi o galuega sili ona taua matou te faia e tupu i fafo atu o matou puipui e fa, i totonu o matou nuu," o le tala lea a Kelly Lamirand, peresitene o KeyBank Cleveland Market, i le faʻasalalauga. "Matou te talitonu o nei tupe teufaafaigaluega o le a le gata ina faʻamalosia ai o tatou nuʻu, ae sili atu le olaola ma mautu."

I le 2022, na tautua ai le Legal Aid Society of Cleveland i le 21,700 tagata e ala i le lata i le 8,000 mataupu, ma lagolagoina le faitau afe o isi e ala i ana aʻoaʻoga faʻaletulafono a le nuʻu ma taumafaiga aapa atu, e tusa ai ma lana upega tafaʻilagi.

O le misiona a le Legal Aid o le faʻamautuina lea o le amiotonu, tutusa ma le avanoa i avanoa mo ma tagata e maualalo tupe maua e ala i loia ma faʻasalalauga, o le tala lea a le upega tafaʻilagi.

Faavaeina i le 1905, Legal Aid Society of Cleveland o le lona lima matua o faalapotopotoga fesoasoani faaletulafono i le Iunaite Setete.

O lo'o fa'agaoioia ofisa e tolu ma tautua tagata o Ashtabula, Cuyahoga, Geauga, Lake ma Lorain county.

le Lorain County ofisa o loʻo i le 1530 W. River Road North, Suite 301 i Elyria.

O isi fa'alapotopotoga na maua tupe mai le KeyBank Foundation e aofia ai: Autalavou Avanoa le gataTECH CORPS OhioFaaputugatupe Mo lo Tatou Tamaoaiga Lumanai o Northeast OhioPaaga Fale CHNLISC ClevelandCleveland Institute of MusicStudio i se Asosi a'ogaUo o A'oga BreakthroughFai atu Ioe ClevelandA'ai o Cleveland Alliance; ma Cleveland Metroparks.


Punavai: The Morning Journal - KeyBank Foundation e sili atu i le $6M i totonu ole 12 Northeast Ohio nonprofits

Alu vave