Ви треба помош за правна помош? Започни

Други волонтери


Има и други начини да волонтирате за правна помош!

Ги поздравуваме другите волонтери во три групи годишно: пролет/лето, есен и зима. За да обезбедиме добро искуство за волонтерите, нудиме ориентација на почетокот на секоја група. За да се приклучиме на Legal Aid како внатрешен волонтер, ги разгледуваме резимеата доставени до овие рокови за различни групи:

  • 1 март за пролет/лето (обично датум на почеток во мај)
  • 1 јули за есенско искуство (обично датум на почеток во септември)
  • 15 октомври за зимско искуство (обично датум на почеток во јануари)
Брз излез