Ви треба помош за правна помош? Започни

Адвокатите


Legal Aid користи адвокати за голем број проекти со различни временски обврски.

Друштвото за правна помош од Кливленд користи адвокати за голем број проекти со различни временски обврски. Адвокатите кои работат со правна помош се покриени со нашето осигурување за небрежност и имаат право да аплицираат за CLE за про боно кредит. Ние обезбедуваме спектар на можности за да се приспособат различни распореди и различни нивоа на вклученост. Кликнете на линковите подолу за да дознаете повеќе.

Адвокатите во пензија и доцна кариера можат да бидат дел од Legal Aid's АКТ 2 програма и да добијат пристап до специјални настани, обуки и можности, како и услуги за поддршка и административни услуги.

Ако барате можност за кариера со правна помош, Кликни тука за да ги видите сите достапни огласи за работа.

Дали сте потенцијален или сегашен волонтер кој има прашање за персоналот? Едноставно е-пошта probono (@) lasclev.org!

Брз излез