Ви треба помош за правна помош? Започни

Правен совет


Legal Aid им обезбедува на луѓето информации и ресурси сами да ги решат проблемите и да побараат помош кога е потребно. Legal Aid, исто така, работи со клиенти и заедници на клиенти и во партнерство со групи и организации за да го подигне влијанието на нашите услуги и да обезбеди одржливост на нашите резултати.

Добијте кратки совети со започнување на апликација за прием со Legal Aid.


Дали имате само брзо прашање - и не сте сигурни дури и ако сте правен проблем?


Имаме достапни информативни линии за прашања за домување и економска правда.

Линија за информации за станарите    Инфо линија за економска правда

Брз излез