Pono i ke kōkua kōkua kānāwai? ka hoʻomaka '

mai Cleveland Jewish News: Ua kōkua ka Pono i ka ʻōlelo aʻo ma luna o 4,500 Clevelanders


Kau ʻia Pepeluali 22, 2024
3: 18 pm


Mai Ian. 1 a hiki i Dek. 31, 2023, 4,519 mau kamaaina o Cleveland i kokuaia ma 1,234 kipaku ana i na hihia Kuleana a'o. Hui Hui o Clevelandd me Ka Ahahui Kokua Kanawai o Cleveland loaʻa i kā lākou loiloi kūʻokoʻa i ka kūleʻa o Right to Counsel, e like me kahi nūhou.

ʻEwalukūmākahi pākēneka o ka poʻe i kōkua ma o ka papahana i pale aku i ka hoʻokuke ʻana a i ʻole ka neʻe ʻole ʻana, wahi a ka hoʻokuʻu.

"No ke kōkua Kānāwai, ʻike mākou i nā kaiāulu kahi e ʻike ai nā kānaka a pau i ka hanohano a me ka hoʻopono, me ka ʻole o ka ʻilihune a me ka hoʻokaumaha," i ʻōlelo ai ʻo Colleen Cotter, ka luna hoʻokele o Legal Aid, i ka hoʻokuʻu. “ʻO kā mākou alakaʻi ʻana i ka neʻe ʻana o ke Kuleana Kuleana i ka ʻĀina e hōʻike ana i nā ʻanuʻu wiwo ʻole e alakaʻi i ka holomua a ʻae iā mākou e ʻike i kahi wā e hiki mai ana. Hōʻike kēia loiloi hou i ka hoʻomau ʻana o kā mākou hui lehulehu-private e hana i nā hopena maikaʻi no kēlā me kēia kanaka a me ke kaiāulu.

Kūponoʻia Ka Ahahui Kokua Kanawai o Cleveland i hōʻike ʻia ma waena o 60% a me 80% o ka ʻohana i kūpono no ke Kuleana Kūkākūkā, wahi a ka hoʻokuʻu. Ma mua o ka papahana, ʻo 2% a 3% wale nō o nā mea hoʻolimalima a pau i hōʻike ʻia, e like me ka hoʻokuʻu ʻana.

No ka 'ike hou aku, makaikai FreeEvictionHelpResults.org.


Puna: Cleveland Jewish News - Ua kōkua ʻo Right to Counsel ma luna o 4,500 Clevelanders

Puka wikiwiki