Pono i ke kōkua kōkua kānāwai? ka hoʻomaka '

Hoʻokipa nā Kokua Kānāwai i nā Luna Papa Hou


Kau ʻia Ianuali 1, 2024
8: 00 am


I Kekemapa, ua koho ʻo Legal Aid i mau luna papa hou no 2024, a ua hauʻoli e hoʻokipa iā Quo Vadis I. Cobb i Pelekikena no 2024.  kaomi i 'aneʻi no ka mooolelo piha o Ms. Cobb.

Kokua Kānāwai 2024 Pelekikena Quo Vadis Cobb

ʻO ke alakaʻi kōmike hoʻokō hou a Legal Aid ma kāna Papa Hoʻokele no ka manawa o Ianuali 1 - Dekemaba 31, 2024:

Peresidena
Quo Vadis I. Cobb, Esq., Jacobs

Hope Peresidena
Harlin Adelman, Esq., Nā Hale Hana Lapaʻau

Gwen Graffenreed, Lunamakaainana Kaiaulu

Joe Rodgers, Esq., ʻO Eaton Corporation

Kākau'ōlelo / Puuku
ʻO Jason Bristol, Esq., ʻO Cohen Rosenthal & Kramer LLP

Mahalo mākou i ko mākou Pelekikena Papa mua, ʻo Jonathan Leiken, Esq. no kona alakaʻi ʻana a me kāna kūpaʻa e hoʻonui i ka ʻoihana Legal Aid me ka ʻike makakū. Mahalo mākou e hoʻomau ʻo ia i ka lawelawe ʻana ma ke ʻano he alakaʻi ma kā mākou Papa ma 2024 peresidena emeritus.

Eia hou, hāʻawi ʻo Legal Aid i ka mahalo nui iā Hugh McKay, Esq. a me Michael N. Ungar, Esq. nāna i hoʻopau i kā lākou mau ʻōlelo ma ka Papa Hoʻokele o Legal Aid i ka hopena o 2023. Ua lawelawe ʻo Mr. Ua hāʻawi nui nā kānaka koʻikoʻi i kā mākou hui a me ko mākou kaiāulu, a mahalo mākou i kā lākou lawelawe.

Manaʻo mākou e hana pū me kēia hui hoʻokō hou e hoʻonui i ka ʻoihana Legal Aid: e hoʻopaʻa i ka hoʻopono, kaulike, a me ka loaʻa ʻana o ka manawa kūpono no a me ka poʻe i loaʻa haʻahaʻa ma o ka hōʻike ʻana i ke kānāwai a me ke kākoʻo no ka hoʻololi ʻōnaehana. E kōkua kā lākou alakaʻi a alakaʻi iā mākou e kūkulu i nā kūleʻa i loaʻa iā mākou i ka makahiki i hala a hoʻomau i ka holomua e hoʻonui i ka hoʻopono ma Northeast Ohio.

Loaʻa ka papa inoa piha o nā lālā o ka Papa Legal Aid a me nā limahana hoʻokō ma ka pūnaewele: Papa a me ka Hui Hooko.

Puka wikiwiki